Olohuonepöytä sähkökelasta...

Moikka piiiitkästä aikaa! Vieläkö siellä ruudun takana on joku ?!?

Helteet veivät mennessään ja parin viikon lomareissu etelään laiskisti niin, ettei kotona jaksanut kuvailla yhtään mitään. Kivoja juttuja täällä on kuitenkin tapahtunut! Niinkuin nyt esimerkiksi tämä itsetehty olkkarinpöytä. Tykkäsin todella paljon meidän edellisestä, pyöreästä valkoisesta pöydästä, mutta sen alla olevat renkaat ärsyttivät meillä lähes jokaista.  Olihan ne kivan näköiset ja miten kätevää onkaan, kun pöytää saa siirrettyä helposti haluamaansa suuntaan. Mutta. NE renkaat jäivät aina jotenkin huonoon asentoon ja niihin kolhittiin varpaita. Tarpeeksi monta kertaa kun kolhaiset varpaat kipeästi renkaaseen, sai vannomaan seuraavan pöydän olevan ilman sellaisia. Kannettiinkin se pöytä varastoon hetkeksi, jospa unohtuisi nuo kolhimistraumat.  


Puisen sähkökelan pongasin Tori.fi:stä ja köyhdyin siitä 20e. Kotona purettiin se ja irrotettiin pyöreät puukannet erilleen. Hioin koneella kannen pinnan sileäksi ja käsittelin sen Liberonin harmaa tammi petsillä. Kantta hioessani varoin leimoja kannen pinnassa, koska halusin niiden jäävän näkyviin. 

Siitä tulikin tosi ihana! Halkaisijaa tällä pöydällä on nyt sopivasti metri ja se on sopivan kokoinen kaiken tarpeellisen esillä pitämiseen. 
Pöydän jalkojen valinta tuottikin sitten hieman päänvaivaa. Koska isot pyörät tuossa ois olleet visuaalisesti just mahtavat, mutta se käytäntö painoi tässä(kin) kohtaa enemmän. Eli marssittiin Prisman rautaosastolle ja sieltä löytyi sopivan korkuiset jalat noin 4e kappalehintaan. Tosin jouduin ne spreijata mustiksi.
Kelasta jäi toinen kansi jäljelle, mitäs siitä keksisi...?!?

3 kommenttia

 1. Kerrassaan mahtava pöytä ja sopivan rouhea, tykkään!
  Muutenkin ihana olkkari siellä ja upea tuo seinävaate.

  Hyvää juhannusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään itsekin tosi paljon ja erityisesti kun on itsetehty! Ihanaa jussia <3

   Poista

Kiitos viestistäsi :)