Sudio Sweden -ihastus...Moikka pitkästä aikaa!           *kaupallinen yhteistyö*

Mahtavaa miten nopeasti lumet lopulta suli pois. Nyt sormet syyhyävät terassin siivoiluun sekä sisustamiseen. Just nyt tuntuu, ettei jaksa yhtään sisustella sisätiloissa, vaikka pari seinää pitäisi vielä maalata yläkerrassa. Ehkä sitten sadepäivinä... Eilen illallakin  aurinko paistoi niin houkuttelevasti, että kannoin jo muutaman tyynyn ja peiton terassin sohvalle. Kuormalavasohvan pehmusteen suojuksen jouduin uusimaan kokonaan, mutta siitä myöhemmin lisää... Kivaa kun tulee kesä!


Olen nyt kevään saapuessa innostunut kuluttamaan lenkkipolkuja useammin ja monesti laitan korviini joko juostessa musiikin tai kävelylenkillä Areenasta jonkin mielenkiintoisen puheohjelman. Käytössäni on ollut vain puhelimen mukana tuleet korvanapit ja niiden laatu nyt on mikä on... Eikä ne meinaa kovassa vauhdissa pysyä korvissakaan... Johtosotku rinnuksilla häiritsee ja välillä häviää kuuluvuus toisesta napista.  Tai nappi putoaa korvasta. Perus. No kyllä te tiedätte!


Sopivasti sain tosi kivan yhteydenoton ruotsalaiselta Sudio Swedeniltä. Olin ennestään kuullut paljon hyvää Sudion kuulokkeista, joten oli helppo lähteä mukaan tähän yhteistyöhön. Sain valita mieleiseni kuulokkeet käyttööni! Siis mitä, näitähän on langattomia! Valintani oli tosi helppo, tietenkin siniset nappikuulokkeet, lempivärissä tottakai.


Pari viikkoa olen näitä testannut ja napit ovat päässeet työmatkalle, puutarhahommiin, keittiön siivoukseen, imurinvarteen ja tietty juoksulenkille. Tykkään tosi paljon! Näiden kuulokkeiden myötä, aloin miettiä millaista olisi kuunnella äänikirjaa? Osaisiko sitä keskittyä puhuttuun kirjaan?

Äänenlaatu kuulokkeissa on kirkas ja loistava, sekä niissä on mikrofoni, joten voin ottaa vastaan myös puheluita. Vaikkakaan en tiedä, miten kiva on vastata juoksulenkillä puheluun puuskuttaessa... Plus pitää vielä testata miten/mistä napista tuo vastaaminen tapahtuu.Akku kestää noin 9h ja bluetooth-kantavuutta on 15m. Nappien luvataan kestävän hikeä ja kosteutta. Kuulokkeiden siivekkeet pitävät napit paikoillaan kovassakin vauhdissa ja näissä on myös äänen läpäisy, eli voi huoletta liikkua liikenteessä. Siivekkeitä tuli paketissa kolmessa eri koossa.

Nämä pakkaan mukaan myös tulevalle lomareissulle. Vähänkö ihana kuunnella rannalla jotain äänikirjaa.  Jos siis osaan äänikirjaan keskittyä. Tehdä aamulenkki rannalla korvissa hyvä musa soiden...
Jos olet etsinyt laadukkaita kuulokkeita, niin nyt kannattaa tarttua tarjoukseen, jonka Sudio Sweden tarjoaa blogini lukijoille! Tuolta löytyy myös langattomia on-
ear-malleja vaihdettavilla kuulokekuorilla. Itse valitsin kuitenkin nappikuulokkeet ja värivaihtoehtoja näissäkin on moneen makuun.


Blogini lukijat saavat -15% ostoksestaan Sudion verkkokaupassa koodilla kolmen_tahden_koti 
3 kommenttia

 1. Hei, nyt kysyn ihan aiheen vierestä, mutta mistä tuo ihana musta naulakko on?

  Sinulla on kivoja tee se itse- ideoita, niistä on mukava lukea ☺️

  Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysy vaan:) naulakko on kirpparilta, mistäs muualtakaan... Alunperin puun värinen, suhautin sen mustaksi.
   Kiitos!

   Poista

Kiitos viestistäsi :)