Tuunatut pöytätabletit ...


Innostuin eilen illalla tuunailemaan pöytätabletteja mieluisemmiksi löydettyäni laatikonpohjalle unohtuneen sabluunan. Tabletit olen kotiuttanut Minimanista ja silloin emmin pitkään ostanko mustat vai tuollaiset puukuvioiset. No puukuviot lähti mukaan ja nythän tajusin, että noiden kääntöpuoli on mieluisampi, eli se musta. Materiaali tableteissa on kuin muovimattoa, eli helposti pyyhittävät ja napakat. Sabluunoita löytyy askarteluliikkeistä jos minkämoisia...Akryyliväriä löytyy meidän huushollista aina, nyt tosin jouduin käydä tytön huoneessa lainauskeikalla. Tuo maali kestää kuivuttuaan vettä, joten luulisin pysyvän tableteissakin. Nähtäväksi jää!Koska sabluunan ja meikkisienen avulla työskentely oli helppoa ja nopeaa, tuunailin kuviot tablettien molemmille puolille.  Nyt silmät etsii lisää kuvioitavia kohteita! Kangas + tekstiiliväri? Paperipussit ?
Keväällä pihalaatat? 


Tykkään edelleen erilaisista kuviosta, mitä rohkeampia, sen parempi! 
Nyt pitäisi asennoitua työviikon alkamiseen, alkuviikon olin kotona pienen flunssapotilaan kanssa. Mukava palata takaisin normipäivärytmiin ja onhan nyt JO keskiviikko :)

8 kommenttia

 1. Mistä askarteluliikkeestä tuo sabluuna on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni kotiutin tuon sinooperista, viime vuoden puolella pitkästi, joten en uskalla luvata että löytyy hyllystä :) Toivottavasti ja onhan noita kivoja sabluunoita muitakin!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kans tosi paljon :)

   Poista
 3. ihana sabloona ja tyylillä käytetty, mutta mistä askarteluliikkeestä?

  VastaaPoista
 4. Ihanat tabletit. Mulla on tollanen saluuna wish.ltä tilattu. Aattelin sillä paperikasseja tuunata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva, sieltäkin siis löytyy! Samaa kiinakamaahan nuo varmasti on :) Mä tuunasin myös paperipusseja, tuli kivoja!

   Poista

Kiitos viestistäsi :)