Muutoksia olkkarissa...Yks päivä töissä sain päähäni, että tänään muutes vaihtuu olkkarin järjestys. Todella harvoin on aikaa tai kiinnostustakaan siirrellä sohvia tai hyllyjä. Ja miksipä niin tekisinkään, koska se täydellinen/toimiva järkkä on tähän huoneeseen on vihdoin löytynyt. Sekä ennen piti vaihdella tyynynpäällisiä ja muita tekstiilejä, mutta empä niitäkään ole enää nykyään ehtinyt vaihdella. Jotain keväistä vois tosin jo suunnitella tänne... Näin ruuhkavuosia eläessä on ihan mahtavaa, jos ehtii kerran viikkoon imuroida ja mopata lattiat! Ei tässä ehdi/kiinnosta miettiä tyynynpäälisten tai torkkupeittojen kuoseja tai sopivuutta... Ehkä sitten joskus taas :)

Laitoin heti viestiä päähänpistostani vanhimmalle pojalleni, koska tarvitsen kantoapua tuon painavan höyläpenkin kantamiseen. Jesh, hänellä oli tunti aikaa helppiä, ennen kuin joku (?) kokous alkaisi. No en mä enempää tarviskaan!
Nyt kun aurinko on alkanut paistelemaan, niin se häiritsee telkun katselua paistaessaan suoraan tuohon ruutuun. Ei aina viitsisi laitella kaihtimiakaan kiinni. Joten telkku sai nyt lähtöpassit vastakkaiselle seinustalle. Valkoista kirjoituslipastoakin kokeilin eri paikkaan, mutta palautin sen kuitenkin tuonne nurkkaan takaisin. Tuossa istun koneella (silloin harvoin kun istun enää) ja tuosta näkee nyt kätevästi telkunkin samalla. 

Tuikkukynttilät säilyvät tuunatussa pringles-pötissä.


Ei nyt lähdetty irrottelemaan seinähyllyjä tämän väliaikaisen järkän vuoksi. Inhoan muutenkin turhaa seinien rei'ittämistä, joten olkoot tuo nyt meidän hyllyseinä. Vitsit miten piristikään tämä pieni muutos! Sekä tuli ihan hirveesti tilaa tuohon keittiönpöytäryhmän viereiseen terassille menevään "ovikulkuun." Yritän nappailla parempia kuvia, no joskus paremmalla ajalla :)

Täällä pääsiäinen toi odotetun helpotuksen arkiseen aherrukseen, monta vapaapäivää tehdä rästihommia rauhassa. Huominen kyläillään pitkästä aikaa, mutta vajaalla porukalla. Mies ja lätkäpoitsu lähtivät torstaina Espooseen turnaukseen ja kotiutuvat joskus sunnuntaina. Mehän täällä nautitaan ja laiskotellaankin jos siltä tuntuu.


Hyvää pääsiäistä!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)