Olkkaria just nyt...Jees, alakerta mopattu ja imuroitu ja vasta torstai!!! Joskus aikoja aikoja sitten, meidän siivouspäivänä oli torstai ja tuolloin oli perjantaina mukava aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa. Nykyään ei siivouspäivää ehdi pitää viikolla, tai se on ainakin harvinaista herkkua ja usein huomaan imuroivani sunnuntai-iltana niitä enimpiä pölypalloja. Arki on tällä hetkellä melkoisen hektistä ja menoja riittää jokaiselle illalle. 

Voiko tyynyjä ja peittoja olla liikaa? No ei!!! (jonkun mielestä joo, mutta mennäänpä nyt eteenpäin...!)  Mainittakoon, että niitäkin oon paljon myynyt eteenpäin. Meillä ei muutenkaan kaiken tarvitse olla vatupassissa ja usein lapset kasaavat tyynyistä mukavat oltavat telkun eteen. Ja kaikille pitää löytyä oma peittokin... On se hyvä, että oon niitäkin hankkinut monenlaisia...

Huomatteko muutes, meiltä on ikkunaverhot saaneet lähtöpassit. Itse asiassa ruuvasin pois koko verhotangon, enkä ole yhtään kaivannut. Tuo musta vitriini kun kääntyi ikkunaseinälle, niin verhot ei enää edes mahtuneet kunnolla. Eikä meillä kaiu tai muutakaan, kiitos useiden tyynyjen ja peittojen! (HAH!) Jos ja kun hylly kääntyy takaisin, luultavasti joudun tangon laitella takaisin. Murehdin sitä sitten!Yritin laittaa  kommentointimahdollisuuden takaisin... Ei sillä, että kukaan enää ehtii/jaksaa/viitsii/keksii kommentoitavaa (en minäkään!), vaan jos teille tulee mieleen jotain kysyttävää tms. niin ei tarvitse s.postilla laitella. Tänne blogiin mun on helpompi vastatakin :) Mutta mutta... en saanut sitä kommenttiboksia enää asetuksista näkyviin?!?
En tiedä, nyt ei just ole aikaa enempää sählätä tämän kanssa,  tänään vuorossa taidekoulu.

Toivotan kivaa viikonloppua!