Laatikoista yöpöytä...

Moikka!

Takana ihan hullu työviikko, työtunteja kertyi niin paljon etten pysy laskuissa mukana. Loppuviikosta  mulla oli jo päivätkin sekaisin... Tämä viikonloppu onkin tuntunut ihan minilomalta, mahtavaa kun on saanut olla vaan kotona ja hoidella rästihommia rauhassa. Nukkua kaksi pitkääää yötä plus KATSOA telkkua!


Yläkerrassa, tai paremminkkin  tytön huoneessa on tapahtunut muutos sisustuksessa. Se vaikutti myös meidän makkarin kalustukseen niin, että tänne kannettiin iso lipasto. Lisää säilytystilaa mun kamoille, en moiti ollenkaan! Lipaston koko vaan on niin suuri, ettei mun rottinkiarkkuyöpöytä mahtunut tuohon enää. Kasasin sitten pari puulaatikkoa ajamaan yöpöydän virkaa ja kun oikein mustelen, niin noi on joskus ennenkin taineet olla just tuollai...


Oli miten oli, tykkään! Niinkuin kuvasta näkyy, oon koukuttunut lukemiseen ja kirjoihin. Paljon ennemmin otan iltaisin kirjan käteen, kuin että avaisin tietokoneen. Tällä hetkellä menossa trilleri Hyvä naapuri -Shari Lapena. Vaikuttaa hyvältä!


Pikkujäbä lähti perjantaina kahdestaan kaverinsa kanssa Himokselle laskettelemaan. Pikkupoikien loma alkoi junareissulla kohti Tamperetta, jossa heidän täytyi osata vaihtaa junaa. Plus nousta lopulta oikealla pysäkillä pois, jossa vastassa on sitten kaverin mummo. Melkoisen jännät paikat oli täällä kotopuolessa, tuntui kuin olisi päästänyt pojat (n.12-v) Eurooppaan interrail-reissulle. Sekä jännätä joutuuko poikia lähteä hakemaan epäonnistuneen junanvaihdon seurauksena joko Helsingistä vai Rovaniemen suunnalta... Mutta, kaikki oli mennyt just niinku pitikin, pojat ovat yhtä seikkailua rikkaampia. Eihän sitä lapset mitään ikinä opi/uskalla, jos lukitaan kotiin. Uskon, että reissusta kotiutuu onnellinen pikkupoika.

Saas nähdä miten hullu tulee ensi viikosta....?!