Kukkaseinä...
Kuinka helpolla ja halvalla saakaan uutta ilmettä. Tilasin Kiinakaupasta puoli-ilmaiseksi tuollaisen kukkakankaan. Ihastuin samantien tuohon kuosiin, kun sen näin, vaikka ei ollut yhtään mitään hajua mihin sen laittaisin. Paketti saapui melko nopeasti, enkä ollut muutamassa viikossakaan keksinyt mihin sen laittaisin. Taisin jopa unohtaa tilanneeni tuollaisen kukkakankaan...
Kokeilin sitä sitten keittiönseinälle. Makuuhuoneeseenkin tuo voisi muutes sopia kivasti ja helppohan se tuosta on siirtää/kokeilla sinnekin.Netissä sekä useissa blogeissa olen ihaillut tuon tyyppistä kukkatapettia, mutta itseni tuntien, meidän ei ikinä kannattaisi tapetoida mitään seinää noin rohkealla kuosilla. Mä kyllästyisin varmasti muutamassa kuukaudessa! Siinä kyllä huumori loppuisi mieheltäkin... Esim. meidän olkkarin lautaseinätapetti ----yääks! Mutta ei ääneen....
Kuinka helppoa onkaan siis parilla nastalla kiinnittää verho seinään. 


Spr:n kirpulta pengoin euron lakanapinosta tuollaisen vanhan roosan värisen pellavaisen peiton. Vitsi mikä löytö! 


Sunnuntaina pääsen Keskiselle shoppailemaan. Näistä poitsun lätkäpeleistä on aina mukavat seuraukset mullekin :) Tavallisesti googletan paikkakunnan kirpparit, mutta nyt onnekseni peli osuu Alavudelle -jeiiih Keskinen ihan siinä vieressä!!!

Mukavaa sunnuntaita !

9 kommenttia

 1. Mullakin on ollut pari vuotta kankaat seinillä ja vaihtelen sit mieltymyksien mukaan. Paljon helpompaa ku aina vaihtaa tapettia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiiiii, täällähän toimii kommentointi!!! Sain sittenkin toimimaan tämän :P Oon nyt aivan hurahtanut noihin kankaisiin ja niitä löytyy meiltä jo kolmesta huoneesta, halpaa ja helppoa!

   Poista
 2. Ihana kangas!!! Olisiko mahdollista saada linkkiä tuotteeseen? Olen pitkään etsinyt tuollaisia verhoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onki! Tilasin tämän wishiltä, eikä valitettavasti ole linkkiä antaa...

   Poista
 3. Aivan ihana tuo kangas ja loistava idea! Mistä kiina kaupasta tilasit sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surffailin wishin sivuilla ja tää tuli vastaan! Kokeile laittaa hakusanaksi jotain... hmm... tapestry?

   Poista
 4. Samaa kysyn: Mikä kauppa oli kyseessä? Haluaisin itsekin tuota kangasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa vastaus yllä :) Ihan sattumalta osuin tuohon kankaan kuvaan, joten mitään tarkempaa tietoa ei ole antaa, mutta etköhän löydä sinäkin!

   Poista
 5. Wishin sivuilta löytyy kyllä mitä vaan :) tää kangas on ihana mutta enpä keksinyt seinälle laittaa...matkin :D

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)