Rustic Rattan lamppu...


Noin vaan meni joulu ja vaihtui vuosikin. Blogille en oo jaksanut suoda oikein ajatusta kauan ja tuossa kun täyttäminen kalenteriin alkuvuoden menoja, niin ajankäytöllisiä haasteita on tiedossa...
Mutta meille on kotiutunut mm. uusi kattolamppu! Tämän ostoksen tärkeyden sain perusteltua sillä, että haluan tuon ankanperseenhöyhenistä tehdyn lampun pois keittiönpöydän päältä. Siis niistähän se on osin tehty! Yäk! Vaikka itse teinkin.
Siirtynee makkarin kattoon.Kuin ihmeen kaupalla sain isännän hypnotisoitua asentamaan lamppua heti kun kotiuduttiin, vaikka kello oli jo puoli yhdeksän illalla. Ajattelin sen olevan nopea toimitus, tyyliin pistoke kattoon... Pari askelta taakse ja uuden lampun ihailua. Joo no se ei todella mennyt noin. Siis miten ihmeessä tuo köysi minkä varassa varjostin roikkuu, on noin pitkä? Se riippui parin sentin päässä pöydän pinnasta! Vaikka en sen kummemmin mitään valaistukseen liittyviä sääntöjä tiedäkään, niin sen tajuan, ettei se nyt noin voi olla.  Eikä köyttä voinut pätkäistä poikkikaan menettämättä kiinnityshommeleita. Aloin sitten väsäämään köyteen solmuja.Asiat johtivat lopulta siihen, että pari (3!!!) nippusidettä on nyt upouudessa Riviera Maisonin lampussa. Huoh.
Onneksi ne on sentään mustia, niin näyttävät ikäänkuin kuuluvan tuohon.Mutta siellä se nyt komeilee! Olen tuota lamppua hiniöinyt jo kaaauan, ainakin vuoden. Tai puoli, jolloin pongasin sen jostain kuvasta.


Kivaa viikkoa!