Pöytätabletit ikkunalle... !!!

 Moikka!

Vitsit miten nopeasti nämä viikonloput menevät! Tänä viikonloppuna me käytiin nuuskuttelemassa pienen vauvan tuoksua, ihana pieni kummityttö. Nopeasti tuo omien vauva-aika ja ihan pienen vauvan käsittely unohtuu ja ihan jännitti pidellä sylissä niin pientä aarretta. Tänä viikonloppuna olen oman tyttösen kanssa kolunnut monta kirpparia ja me ollaan tehty todella kivoja löytöjä pilkkahinnalla. Onneksi tuolle pienelle vaatehullulle kelpaa myös kirpulta ostetut vaatteet, muuten tässä saisi varmasti miettiä toistakin duunia... Plus kelpaa ne mullekin, harvoin vain niitä aikuisten kokoja tulee siellä selailtua. Nyt kuitenkin pongasin 3,50e Vero Modan NIIN siistit revityt farkut, joissa oli alkuperäiset hintalaputkin vielä kiinni, niin voin vain hymyillä. Sanokaa nyt sitte vaan, että reikäiset kireät farkut on pois muodista... Don't care :)Sitten aiheeseen, jonka blogiotsikko lupailee... Jonkin aikaa jo, oon miettinyt jotain kivaa näkösuojaa keittiön ikkunalle. Joo joo, meillä on sälekaihtimet, mutta onko ne kivan näköiset sunkaan mielestä? Tuon ikkunan alla ei nyt varsinaisesti ole pahemmin liikennettä, vaikka tie siinä meneekin. Lähinnä pari naapuria ajelee koteihinsa. Mutta lenkkeilijöitä kulkee sitäkin enemmän. JA niillähän on aikaa katsella! 
Sain kivan idean kokeilla laittaa ihan pöytätabletit tuohon näköesteeksi ja onnekseni löysin just kivat MiniManista parin euron kappalehintaan. Siis sopii täydellisesti noihin ikkunoihin mitoiltaan ja kaksipuolisten, pikkuisten teippipalojen avulla kiinnitin ne ikkunaan. Tosetkin kivat tabletit kotiutin sieltä, mutta ne pääsivät ihan alkuperäiseen tarkoitukseensa.


Kävin vielä ulkopuolelta varmistamassa näkymän ja näyttää siltä kuin ikkunassa olisi salusiiniverhot. Jes -jatkoon! Noi yläpuolella roikkuvat pienet mandala-kuviot on varmaan poistettava, onko vähän too much?! Tai jouluiset?Toinen tosi kiva idea tuli toteutettua joulunpyhinä, nimittäin RM-kerroskorin ripustaminen seinälle. Olin jo ajatellut myydä koko rottinkihököttimen, kun sain mieleeni kokeilla sen ripustamista seinällä roikkuvaan tankoon. Ja juup, kivaltahan se näyttää! Se säilöö vitamiineja, teetä, sokeria, kaakaota, kahviisiirappia, mustikkajauhoa ja hilloa( avaamaton). Vähänkö tarpeellinen!Nyt tämä sunnuntai on pitkästä aikaa päivä, kun ei välttämättä tarvitse poistua minnekään. Aion pitää sen just sellaisena. Seuraavat viikonloput, aikas pitkälle keväseen asti, on sitten just niitä menoja, niin nyt nautitaan tästä! Vähänkö mahtavaa!!! Kivoja nauhoituksia on mennyt tallenukseen, eilen alkoi Rimakauhua ja Rakkautta ja illalla tulee Silta. Kokkaillaan hyvää ruokaa, pestään pyykit ja sisustellaan kirppislöydöillä. Kiva päivä siis :)

Mukavaa sellaista sullekin!