Vapaapäivä !

Mukavia nämä vajaat työviikot ja pitkät viikonloput! Tämä viikonloppu on muutenkin kiva, kun pitkästä aikaa ei ole mitään pakollista menoa minnekään, saa vain olla tuijottamatta kelloa. Mennä jonnekin jos huvittaa ja tehdä jotain jos jaksaa.
Mun tarkoitus ois nyt siivota lasten vaatekaapit ja heivata keräykseen ihan kaikki turhat ja pieneksi jääneet vaatteet. Poitsunkin kaappi on niin täynnä vaatetta, ettei se löydäkään sieltä mitään, vaan tuntuu että aina on samat addun verkkarit ja s-kiekon huppari päällä. Neidin vaatteiden kanssa voi tulla ongelmia, kun oikein mistään ei voisi luopua ja pienistä vaatteista hän tuunaa ja leikkelee jotain... Hmm, kehenköhän ois tyttö tullut :)


Tänä aamuna hipsin takaisin nukkumaan lasten lähdettyä kouluun ja nyt on virtaa vaikka mihin. Illaksi suunnittelin pientä herkuttelua ja telkun edessä löhöilyä. Koukutin lapsetkin Syke-sarjaan ja yhdessä ollaan sitä katseltu areenasta viikonloppuiltaisin. Sama maraton edessä nytkin, kivaa! Kävin viikolla tyhjäämässä kirppispaikkani ja aika mahtavan saldon sain myynnistä, vähän yli 600e. Eli kyllä se kierrätys kannattaa, varaa sinäkin oma paikkasi...


Blogirintamalla on hiljaista. Aikakin on hurahtanut aivan muihin juttuihin ;) Tänne blogiini en keksi nytkään mitään järkevää, joten

Mukavaa viikonloppua!


Kirpparille mars!

Kirpparit, lempiharrastus! Vähintään kerran viikossa tulee kierreltyä Seinäjoen kirpputorit läpi ja suosikkipaikaksi on kehkeytynyt Ykkösbasaari.  Nykyään vain harva tavara on niin kiva, että pääsee meille kotiin asti, mutta sitähän ei ikinä tiedä mitä löytöjä tulee vastaan... Itsellä on menossa tavaroiden karsimiskausi, jolle ei loppua kovin nopeasti näy. Kahlasin Marie Kondon pinkin kirjan läpi joku aika sitten ja vaatekaapin sisältö järkeistyi huomattavasti. Osa vaatteista on jäänyt isoksi (JEIH!!!) osa lähti lahjoitukseen ja paljon sai laittaa suoraan roskiin. Uskomatonta, miten paljon turhuuksia tuleekaan säilöttyä! Nyt on menossa Kondon uutuuskirja, jota tosin oon ehtinyt lukea vain muutaman sivun, mutta sopivan ajan tullen syvennyn siihen kunnolla. Konmarimenetelmähän ei tarkoita minimalismia, enkä siihen pyrikään. Jäljelle ois tarkoitus jäädä iloa tuottavat (tarpeelliset) tavarat ja koti jota ei tarvitsisi olla koko ajan järjestämässä. Kirjaa lukiessa pääsee välillä naurunpyrskähdyksiä (tervehdi kotia, sukkien sielunelämä),  mutta menetelmän perusajatus on koukuttava.

Oon karsinut tavaraa jonkin verran joka puolelta taloa ja siinä samalla on sisustusmakukin vähäsen muuttunut. Koska nuo tavarakasat ahdistaa tuossa lattialla, enkä halua niitä varastoonkaan kiikuttaa, on helppo varata kirppispaikka itselle vaikkapa netissä.Ykkösbasaarin aukioloaikoja on pidennetty ja nyt tammikuussa pääsee löytöjä tekemään joka päivä kello 10-18.
Itse oon löytänyt täältä vaikka mitä kivaa uuteen sisustustyyliin liittyen pilkkahinnalla!


Nyt pikaisesti ruokakauppaan ja loppuilta meneekin järkkäillessä kaappeja ja hinnoitellessa kirpparitavaroita :)

Mukavaa loppiaista!