Jouluostoksilla...

Heissan!

Meidän joululahjaostokset on ihan suorittamatta vielä! Vaan mitäpä uutta siinä, joka vuosi se joulu vaan yllättää... Vaikka tuleepa tuo vähemmälläkin hössöttyksellä ja siivouksella. 
Siinä vaiheessa kun jäähallin seiniä tuijottelee melki päivittäin ja huomaa mielessään jo sisustavansa sitä, niin on kyllä aika tehdä pieni irtiotto arjesta! Buukattiin pari huonetta Scandicista, siis aikuisille ja lapsille omat kämpät ja lähdettiin relaamaan. Tänään on päivä kierrelty kaupoilla ja illalla joudun täälläkin tuijotteleen niitä jäähallin seiniä, vähän ehkä huijattu olo! 
Kostoksi kierrellään ostoskeskuksella huominen, ihan sitten varmana. Mutta eipäs tarvitse kokkailla tai pestä pyykkiä, ruoankin saa tilata valmiina listalta. Ja ne sotkutkin jäi vanhimman pojan silmien alle kotiin.  Aika luksusta!Pääsin ensimmäisenä Riviera Maisonia myyvään liikkeeseen ja pitkästä aikaa innostuin ostamaankin jotain. Oon myynyt aika paljon eteenpäin omia RM-juttuja ja säästänyt vain kivoimmat ja käytetyimmät. Olohuoneessa on nyt käytössä tämän merkin ruskeat karvapeitot, ne on niin ihanat, että niistä en luovu koskaan. Kai... Kaikkea ihanaa koristetta.Yhtään kynttiläkippoa en AINAKAAN osta. Nii enkä mitään säilytysjuttuja, koreja tai muutakaan sellaista... Hmmm. Kuinkas kävikään?!?

Pieni levähdystauko hotellilla alkaa olla ohi ja suuntana seuraavaksi se lätkämatsi. Ja todellakin otin tietsikan hotelliin mukaan, ihan sama miten paljon mies pyöritteli silmiään. Kerran vielä pyöräyttää, nii otan hallillekin mukaan :) 

Kuvat on puhelimella napsittuja, laiska bloggari ei jaksa kantaa kameraakaan enää mukana.

Moikka!