Sisusta valolla-naisten ilta ...

Nyt olisi kiva menovinkki naisille Seinäjoella! Nimittäin ensi viikolla 23.11 torstaina 17:30-19:30 järjestetään  naisten ilta Pohjois-Suomen Sähkössä
Tuu sinäkin mukaan kuuntelemaan ja hengailemaan! Itse juuri sain torstain järkättyä niin, ettei tarvis kuin yksi lapsi kuskata ja vaan yhteen suuntaan, ehkä melkein lomaa :)
Illan aikana siis arvotaan 100e lahjakortti kauneushoitolaan ja 1h sisustuskonsultointikäynti Inhouse Designin toteuttamana. Kävinkin Kahden Kauppa-kauneushoitolassa muutama viikko sitten ihonpuhdistuksessa ja kyllä vain uuden ihon kanssa sieltä kotiuduin...
Illan aikana saat esittää kysymyksiä liittyen niin remontointiin, valaistukseen ja väreihin yms.

Kävin eilen itse tutustumassa etukäteen tähän sähköliikkeeseen ja täällähän on mahtava valikoima erilaisia lamppuja, ihan kuulkaa lampputaivas!  Moniko seinäjokinen onkaan tiennyt, että tästä liikkeestä löytyy lamppu varmasti jokaiseen makuun? Valtava valikoima niin sisä- kuin ulkovalaisimia. Myös varaosat ja huoltopalvelun saa saman katon alta!


Varsinkin näin pimeään aikaan valaistuksella on suuri merkitys, vaikka niitä kynttilöitä onkin mukava polttella. Katsokaapa miten kivoja ulkovalaisimia pongasin!


Kuvia lampuista jäi muistikortille vielä useita, mutta suosittelen tulemaan paikan päälle tutustumaan runsaaseen tarjontaan.
Ilmoittaudu mukaan kivaan iltaan facebookissa viestillä, tai sähköpostilla info@pssahko.fiKivaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)