Bambusäleiköstä sängynpääty...


Se oli joku siivouspäivä taas, kun innostuin kääntämään makkarissa sängyn toiselle seinälle. Tuo iso mandala-kangas on toimittanut sängynpäädyn virkaa ja tykkäänkin tuosta kuviosta edelleen.  Halusin kuitenkin vaihtelua ja niin raahasin sängyn vinokaton alle. Nyt sai jokaisen nurkankin imuroitua ja pestyä kunnolla.Joltain kirppisreissulta kesällä kotiutin eurolla tuollaisen bambusäleikön, mutta en sitä ikinä saanut laiteltua puutarhassa mihinkään. Se on nojailut aulassa seinää, peittämässä rumia pistorasioita.
Pari ruuvia seinään kiinni ja tadaa, nyt on kiva + edullinen sängynpääty. Tuohon ois kiva ripustella vaikka valotkin, mutta en taitaisi saada nukuttua niiden kanssa...
Vaihtelu virkistää, eikä tuo kangas seinälläkään näytä yhtään hassummalta, vaikka sänky onkin noin.Vielä pitäisi tuo harsokatos irrotella ja kiinnittää jotenkin paremmin. Se vaatiikin sitten taas toisenlaisen inspiraation, eli sitä odotellessa...
Ulkona tuulee, on pimeää ja melkein satelee vettäkin, mutta silti piti poitsu heittää höntsäkiekkoilemaan ulkojäälle ja tyttö lähti pyöräilemään kaverin kanssa uimahalliin. Yksin kotona! Sohvalle mars!
Huomenaamulla kurvaillaan Vaasaan ja sunnuntaina voisikin kaivella joulukoristelaatikot varaston perukoilta. Niin ja ripustella valoja uloskin, vaikka lunta ei vielä olekaan.

Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)