Itsetehdyn sisustustakan uudistusta....

Sain viikollla pienen vapaahetken ja käytin sen yläkerran aulan DIY-takan uudistamiseen. No onhan noita hetkiä enemmänkin ollut, mutta kameran kanssa en ole ehtinyt/jaksanut sitten heilua. Mutta aina jotain mukavaa näinä harvinaisina hetkinä tapahtuu...  Tämä vuodenaika asettaa kyllä pimeydellään aikamoiset haasteet valokuvailulle, joten näillä erikoissävyisillä kuvilla mennään nyt.
Tänään kotiuduin jäähallista poitsun peleistä myöhään iltapäivällä ja oli jo hämärää. Kuvasin silti, olkoot!Tämä koristetakka on itse ideoitu sekä toteutettu ja lisää infoa TÄÄLTÄ. Repäisin valkoisen Lildin kontaktimuovin pois tuosta kannesta ja tilalle laitoin ihan samaa laatua olevan Mininimanin vitosen kontaktimuovin. Laaduissa on kyllä eroa, halvalla ei todellakaan saa hyvää ja nämä molemmat on just niitä. Mutta halusin puunsävyä tähän ja rullakin oli valmiiksi hamstrattuna *taas jotain tarkoitusta varten*

Ajatuksena oli laitella tuonne takkaan valot, jotka saavat palaa koko ajan ja toimisivat ns. yövaloina. No okei, okei jouluvalothan sinne päätyivät :) Tässä takassahan ei koskaan ole paloturvallisista syistä poltettu oikeita kynttilöitä,  tuikkuja joskus tuossa kannella vain. Jossain vaiheessa käytössä oli ajastimella toimivat led-kynttilät ja tykkäsin niistäkin tosi paljon.Mutta yllättävän paljon pelkkä kannen uudistus raikasti ilmettä. Sekä nyt tuli imuroitua tuolta takapuoleta pölyt. Vaihdoin myös koivuhalot tuoreisiin, vanhoista puista oli kaarna kokonaan irronnut, eikä ne olleet enää niin kivan näköisiäkään. Puiden lomaan pujottelin ne j****valot ja voi vitsit, miten kiva yövalaistus on nyt yläkerran aulassa! Mukava herätä aamulla, aamukuudelta on vielä niin pimeääkin. Kivasti tuo takaseinän peili toistaa valon määrän, sekä tuplaa tuon halkojen määrän.


Toivotan kivaa viikonloppua, mä yritän huomenna päästä niskan päälle kotitöistä ... :O

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)