Risti - Nolla ...


Budapestista kotiuduttu ja muiden tuliaisten mukana toin itselleni sieltä flunssan. Mutta come ooon, miten kylmä täällä Suomessa onkaan! Flunssa taisi iskeä päälle heti lentokoneen laskeuduttua Suomen maankamaralle... Plus se, että oon lomalla, niin ihan odotettavissa oli, että sairastan loman jossain vaiheessa. Joten hyvä, että näin reissun jälkeen! Flunssa tai ei, tuunailin silti kivan idean, minkä pongasin Budapestin Vintage Garden- ravintolasta. Siis miten nerokasta, risti-nollapeli ravintolapöydässä! Ruokaahan tuossa hienosti sisustetussa raflassa sai vähän odotella, niin kiva pelihän tuo on. 
Päätin siinä heti, että tuon tyylisen tuunailen kotiinkin.


 Tämä tuunailuhan maksoi sen *ei mitään*. Lautaa löytyi valmiina, kunhan sahailtiin se haluttuun mittaan. Vähän värillistä puuölyä pintaan jostain jämäpurkin pohjalta ja valkoisella akryylivärillä piirsin ruudukon. Ja kyllä, vapaalla kädellä, ei se niin tarkkaa ole. Mun mielestä paljon kivempikin tuollaisena ns. rouheana.


 Tämä valkoinen akryyliväripurkki on kyllä 2,50 e hintansa tienannut meillä moneen kertaan. En edes muista montako vuotta sitten ja mistä sen oon ostanut. Todella monessa tuunailussa sitä on tullut käytettyä ja sillä tuunailleet jututkin on kestäneet ihan vesisadetta ja talveakin ulkona.

Kevään Kreikan matkalta keräämäni kivet pääsivät tähän tuunailuun pelinappuloiksi. Mä tiedän, että mies ja vanhin poitsu niin naureskelivat mulle kun keräilin rannalla _kiviä_ kotiin viemisiksi, mutta hahHaHhaa, nythän mä tarvin niitä tähän!Lapset tykkäsivät tästä pelistä tosi paljon! Ruoan valmistumista tai sen jäähtymistä odotellessa voi ottaa matsin jos toisenkin. 
Meillä on siis nyt uusi, itsetehty pöytä keittiössä ja tykkään siitä todella paljon. Eniten ehkä sen muodosta ja siitä, että se on itse suunniteltu ja tehty. Instassa sitä jo vilautinkin! Vielä pitää pari ruuvia lisätä ja viimeistellä laminaatin ja listojen välit jollain sauma-aineella siistiksi. Vaikka menisi tuo ihan noinkin, mutta tehdään nyt kerralla hyvä ja viimeistelty lopputulos. On tosi kivaa, että pöydän keskellä on tilaa kaikelle! Kuvia tulossa, kunhan tästä ehdin :)

Moikka!

1 kommentti

  1. Ihana idea toi ristinolla <3 ja toi toteutus on ihan huippua ettei juurikaan maksa mitään....ja matkamuistotkin tulee hyvään hyötykäyttöön :) Iiks toi keittiön pöytä on niin ihana...sen ympärille on kiva kokoontua perheen kaa herkuttelemaan <3Iloa viikonloppuun <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)