Hyllyn muodonmuutos...


Moiks!

Ensimmäinen lomaviikko on alkanut mukavasti. Melkoisen tehokkaasti etten sanoisi! Joka aamu herään seiskalta lähettämään lapset kouluun, vaikka itsekin nuo jo osaisivat aamutoimet hoidella ajallaan. Tässä on sitten pitkä talvi edessä sitä laatua, kun olen itse aamuvuorossa. On vaan niin mukavia nämä mun hitaat aamut! Joka aamu lasten lähdettyä koulutielle laittelen pyykkikoneen/astianpesukoneen pyörimään ja ysiksi oonkin jo saanut haluamani (kahvinjuonti, kirja, yms.yms.) kotityöhommelit valmiiksi. Silloin alkaa lempparisarja Yle2 ohjelmistosta, Casuality nimeltään. Eipä tuolta tv:stä tuu muutakaan! Kun se loppuu, onkin kello vasta 10:00. 


Kuvassa on ihka ensimmäinen Lars Keplerin kirja, jota aloin lukemaan viime sunnuntai-iltana. Hippasen tuo siinä oleva sivumäärä hirvitti (594!!!), mutta nyt jo meen sivulla 415. Enkä todellakaan oo täällä maannut vain nenä kirjassa, vaikka voisi ihan olettaa luetusta sivumäärästä. En ymmärrä miten nuo sivut on menneet noin nopeasti eteenpäin...?!? Ei ehkä paras Keplerin kirja, en tiedä, koska tämä on siis mun ensimmäinen. Mutta aion lainata toisenkin hänen kirjan, onko vinkkejä mikä ois hyvä seuraavaksi?!



Heti ekana lomapäivänä aloin maalata mustaksi hyllyä, jonka pongasin talvella fb:n annetaan osastolta. Tämä hylly palveli aikansa tuossa eteisen ja keittiön välisellä seinustalla valkoisena, mutta nykyiseen sisustyyliin sopimattomana. Joo, ihan kivahan se oli valkoisena ja RM-tyylisenäkin, mutta ei kyllä yhtään enää sopinut meidän kotiin.  Voit kurkata ennen kuvia täältä.  
Liitutaulujämäpurkin kanssa heiluin yhden illan ja tietenkin se maali loppui kesken ja projekti jäi odottamaan seuraavaa päivää. En yhtään jaksaisi odotella mitään, maalin kuivuminenkin on ihan kääk. Nytkin taisin vähän etuajassa asetella tavarat hyllyyn... Oon kyllä ihan ihastunut tuohon liitutaulumaaliin, eikä se maksakaan paljoa Biltemassa.
Tämä hylly sai nyt lähtöpassit tuosta seinustalta ja se sai nyt uuden värin kanssa jatkoajan olkkarin seinustalta.


 Ihan se ei ole samankorkuinen tuon vitriinikaapin kanssa, mutta ei se niin haittaa. Ahdisti jo ajatuskin, että hyllyn lähtiessä joutuisin uudelleen sijoittelemaan laatikoiden ja tuon rottinkikorin sisällön, että saa nyt kelvata tuossa. Ja kyllä se mun mielestä siihen sopii ihan kivasti.


Ja etteivät ne projektit loppuisi kesken, niin meidän keittiönpöytänä palvelee tällä hetkellä puutarhapöytä! Kuullaan tästä lisää myöhemmin...

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)