Lampunvarjostimen tuunaus...


Sain mielestäni kivan idean liimailla simpukankuoria kiinni lampunvarjostimeen. Ihan helppoa se ei ollut, vaan liimailu täytyi tehdä ns. osissa ja antaa aina yhden reunapätkän kuivua, etteivät simpukat valu irti. Varjostimen ostin kirpparilta eurolla, joten ei taas ollut niin väliä jos tuunailu epäonnistuisikin. Ja nyt on kyllä pakko sanoa, nyt niin kävi, FAIL!!! Siis tuosta lopputuloksesta ei tullut yhtään sellainen kuin sen näin päässäni. En oikein edes tiedä mikä meni vikaan! Onko se tuo varjostimen muoto, joka tökkii tässä...?!?


Ihana lampunjalka löytyi myös kirpulta ja maksoin siitä 6e. Tuo varjostin ei kyllä sovi yhtään tuohon jalkaan, vaikka katsoisin mistä suunnasta. Nyt etsinnässä onkin joku toinen varjostin ja toivon, että löytäisin sopivan pian. Tykkään nimittäin hurjasti tuosta lampunjalasta! Se on ihan Tine K-tyylinen, mutta tuo varjostin ei anna yhtään oikeutta sille ja etsinnässä onkin nyt ihan erimuotoinen, valkoinen varjostin. Hmmm. tai musta.
Kokeilin tätä lamppua olkkariin sohvatuolien takana olevalle pöydälle, sekä makuuhuoneen yöpöydälle. Mutta ei se simpukkavarjostin alkanut näyttää yhtään sen paremmalle kummassakaan paikassa.
Pitäiskö vetää överit ja liimailla erilaisia simpukoita koko varjostimen pinta täyteen? Tässä ei taida olla mitään menetettävääkään enää! Lampunjalka tosin tulee vaihtumaan tuohon tuunailuun...


No, joskus näinkin. Tai kyllä näitä epäonnistumisia tulee monesti tuunaillessa, mutta eipä niitä huvita blogiin asti kuvailla. Kiva idea oli kuitenkin tämä varjostintuunailu, jota voi soveltaa oman mielikuvituksen rajoissa! Onnistuessaan tuotokset ovat varmasti tosi ihania. Minä taidan vetäistä ne överit, eli liimailla varjostimen pinnan täyteen simpukoilla ja etsiä simppelin rautajalan tälle varjostimelle.

Mukavaa viikkoa!

6 kommenttia

 1. Hieno!
  Minulla olisi tuolla kaapissa yksi tummunut valkea varjostin johon voisin tuota ideaa käyttää. Se vaan pitäisi peittää kokonaan, eikä minun kärsivällisyyteni taitsi riittää moiseen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihan kauhee homma jo tuossa ja ketuiks meni :P

   Poista
 2. Ei ehkä se paras idea:)jalka on kaunis.Osta siihen uusi varjostin ja heivaa tuo simpukallinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ideahan oli hyvä! Mut se toteutus ei niinkään ja tuo varjostin....yääk!

   Poista
 3. Tuohon jalkaan kyllä sopii musta varjostin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mäkin sen nään! Eikä ollenkaan tuon muotoinen... Etsin rauhassa, kyllä se sieltä löytyy :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)