L O M A L L A ...


Vihdoin koitti mun kauan ja hartaasti odotettu kesäloma. Tai ehkä tätä voi jo paremminkin kutsua syyslomaksi, arki on alkanut lasten koulujen ja harrastusten myötä jo rullaamaan. On kuitenkin mukavaa olla kuukausi kotona ja saada tällainen pehmeä lasku tämän rumban pyöritykseen. Tykkään muutenkin enemmän syksystä kuin kesän helteistä, joita nyt ei tänä vuonna ole paljoa ollutkaan. Tuntuu kuin koko kesä loppui ennenkuin oikein alkoikaan...Terassille oon saanut sisusteltua samaa meininkiä kuin sisätiloihin. Tykkään tästä sallivasta boheemista tyylistä. Sekä erilaiset rohkeat kuviot on mun mieleen. Terassin ehdoton lempparipaikka on riippuva rottinkikeinu ja hyvänä kakkosena korkea kuormalavasohva. Harmittavan vähän vain on tänä kesänä tuolla loikoiltu, ehkä nyt loma tekee poikkeuksen. Nimittäin mitään suuria lomasuunnitelmia ei ole, yksi viikon reissu tehdään miehen kanssa Budapestiin. Sinne kun on niin helppo lentää tuosta Tampereelta! Muuten ajattelin käyttää lomani tavaroiden karsimiseen, kaappien siivoiluun, löhöilyyn, netflixiin, kirppistelyyn ja tietty tuunailuun. Ja kai nuo ikkunatkin pitäisi pestä, on hieman jäänyt tuo homma tekemättä... Köh, oisko noi pesty pari vuotta sitten viimeksi....
Myös testattavia ruokareseptejä on puhelimen syövereihin tallentunut useita, myös leivontaohjeita. Ihanaa kun saa ajan kanssa kokkailla!Ja hei, edellisessä postauksessa hehkuttamani kuvauskeikka meni hyvin! Kuvaaja oli todella ihana ja uskon/toivon, että hän sai hyviä kuvia räpsittyä. Ottihan se sitten minustakin kuvan ja en osaa kyllä yhtään olla luontevasti kuvissa. Ihan painajaista! Sekä hiuksissa oli väliaikainen väri ts.värinpoistoraitoja :O Kuvailupäivän jälkeen olo oli helpottunut ja voin kertoa, etten ole tehnyt nyt mitään puutarhan eteen. Taas ne rikkaruohot siellä uudestaan rehottavat, mutta olkoot! Keräilen mieluiten puutarhan satoa, vattuja ja mansikoita, herneitä ja karviaisia, nam!Täällä terdellä odotettelen lasten kanssa ukkosta joka varmaan taas kiertää meidät.  Taidanpa siis pyörähtää vielä tuolla vattupuskissa hakemassa iltapalamarjat!

IHANAA kun ei tarvis tuijottaa kelloa, LOMA <3 p="">

PssT, käyn nyt vastailemassa ed.postin kommentteihin :)

6 kommenttia

 1. Teidän terassi näyttää niin kivalle ja viihtyisälle, että tuolla olisi ihana viettää aikaa ja rentoutua!
  Voi kun olet onnellinen kun sinulla on vasta loma alkamassa:) Itsellähän loma alkaa olla loppu ja maanantaina se arki sitten alkaa.
  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu kyllä kivalta lomailla lempparivuodenaikaan! Varmasti arkeen on mukava palata loman jälkeen, toivon ainakin! Kiitos <3 tämä terassi kun tuntuu olevan sisätiloista hylättyjen tavaroiden leposija :P Mutta tykkään kyllä tosi paljon :)

   Poista
 2. Ihanan kutsuva keidas tuo teidän terassi! Mukavaa lomaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän lomailuun vois kyllä tottua :)

   Poista
 3. Ihana terde teillä <3 kiva idea noi hatut seinällä <3 Nautinnollista ja rentoa lomaa <3 Nauti ja rentoudu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Todellakin ja teen kaikkea mitä huvittaa ja tuunaan ja maalaan ja ja ja...

   Poista

Kiitos viestistäsi :)