Öljytynnyristä saareke keittiöön...


Mun juhannussiivot rajoittuivat (tänäkin vuonna) vaan imurointiin ja lattianpesuun. Tuo normi siivous on niin tylsää, vaikka se lopputulos palkitsee ihan aina. Mikään ei voita sitä puhtaan kodin tuoksua ja tunnetta siitä, että kaikki on siivottu. Toki myös se, ettei tänäkään vuonna vietetty jussia kotona tai saatu vieraita, ei suuria paineita siivoiluun luonut.
No mutta, siltikään meillä ei juhannussiivot jääneet tänä vuonna pelkkään imurointiin, vaan pääsin lempipuuhaani. Eli järkänvaihdoksihan se meni.

Olohuoneessa nurkkapöytänä jo pitkään majaillut pöytä siirtyi keittiöön saarekkeeksi. Tuo tynnyripöytä on saanut koko talven palvella lamppupöytänä ja on ollut siinä niin kiva, ettei kyllä nytkään olisi tarvinnut sitä siirtää. Mutta se pieni vaihtelunhalu! Tiedättehän?
Kokeilin sitä ensin ihan huvikseen vaan tuohon keskelle keittiön lattiaa, mutta hitsi että on niin kiva siinä, että sai siihen jäädä. 


Tynnyrin kylkeen oli teipattuna musta tähti, joka sai jo jokunen aika sitten lähtöpassit. Noita tähtiä meillä piti jokunen aika sitten olla vähän joka paikassa ja selvähän se on, että ähkyhän siitä tulee. Nykyään sallin yksittäisen tähtikuvion jossain, katotaan palaako innostus tuohon kuvioon jossain vaiheessa uudestaan.
Innostuinkin tuunailemaan tynnyriin ihan toisenlaisen mieluisen kuvion! Nimittäin kaapin kätköistä löytyi TineK-servettejä ja siitähän se ajatus lähti. Mitäpä jos saisin tuon kivan kuvion tynnyriin?!
Decoupage-tekniikka tuli ensimmäisenä mieleen, mutta arvatkaapa nyt oliko mulla siihen tarvittavaa lakkaa. Joo no ei. Sekoittelin siis erikeepperistä ja vedestä sopivan seoksen ja vesivärisiveltimen avulla kiinnitin sen tynnyrin pintaan kiinni.


Tuohon on mukava laskea jääkaapista ottamasi tavarat tai laitaa ruokaa tarjolle. Eikä tarvi pöydän kulmiin kolhia lanteita. Keittiö tuntui ihan liian suurelta ilman mitään juttua tuossa keskellä. Tästähän sai lähtöpassit Riviera Maisonin saareke, vai mikä nyt olikaan. Tavarat siinä alkoi ahdistaa ja se pölynmäärä !!!Helppoa maalailua ja oikeasti tähän meni ihan pieni hetki vaan. Onnekseni tämä tuunailu onnistui!

Laitoin kuvioita kolmelle eri sivulle, koska yhdelle seinustalle halusin koukut patalapuille ja keittiöpyyhkeelle. Käytännöllisyys ennen kaikkea!


Tykkään tosi paljon uudistuneesta ilmeestä ja miten vähällä (rahalla) vaivalla saikaan uuden ilmeen keittiöön.
Täällä on tänään oltu vielä ihan fiiliksissä eilisestä Gunnareiden keikasta. Ihan huippu viikonloppu!

8 kommenttia

 1. Hei, siitähän tuli taas tosi kiva! Mulla on vähän sama jutu ollut noiden tähtien kanssa, vaikka niitä tuohon oman tynnyrin kanteen liimailinkin. Yhteenaikaan tähtiä ei vaan voinut lla liikaa, mutta sitten minullekin alkoi tulla se ähky niiden kanssa. Nyt vain pieninä annoksina, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli siitä sunkin omasta! Hitsi ois pitäny myös linkittää sun oma, teen sen kyllä vielä jossain sopivassa saumassa! Tykkään kyllä tähdistä edelleen, mutta joo, ei enää niin paljon kuin joskus ennen ne ole esillä!

   Poista
 2. Voi miten mahtava keksintö ja näyttää kyllä hyvältä saarekkeena!
  Sinun keittiö on aina ollutkin yksi suosikeistani ja on sitä edelleen.
  Mukavia tuollaiset duunailut ja järkän vaihto on niin piristävää että!

  Mukavia kesäpäiviä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos paljon<3 Kesäpäiviä tosiaan... Aurinkoa odotellessa ja sitä lomaakin vielä!
   Kivaa viikonloppua:)

   Poista
 3. Olen itsekin kokeillut servettikuvien kanssa tuota erikeeperin ja veden sekoitusta ja hyvin on toiminut:)
  Inspiraation hetkiä sinne jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin melko koukuttavaa puuhaa ja niin edullistakin :)

   Poista
 4. Kivalta näyttää tynnyripöytä keittiössäkin :) Ja sit mä aloin heti miettii mistä mä saisin tuollaisen tynnyrin itsellekin...sulta löytyy aina nää parhaat ideat joita omaankin kotiin tulee toteutettua :) Ihania heinäkuun päiviä sinne päin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos<3 Nyt vaan tynnyrijahtiin, eikö nuo ole joidenkin romuja :P

   Poista

Kiitos viestistäsi :)