Valkoinen Puu (feat. festarit)Pääsin viikko sitten sunnuntaina Valkoisen puun kutsumana bloggareiden brunssille Seinäjoella sijatsevaan kahvilaan. Noloa ehkä myöntää, mutta en aikaisemmin ole ehtinytkään vierailla täällä ihan keskustassa sijaitsevassa liikkeessä. Mikä upea paikka hengähtää ostosten lomassa ja maistella kakkua, jonka resepti on tuotu Amerikan tuliaisina. Tai nauttia suolainen piirakkapala ja herkullinen chai latte.

Valkoinen Puu-keramiikkayritys perustettiin 2009 ja 2011 päivänvalon näki ensimmäinen Valkoinen Puu-kahvila Kauhajoella. Seinäjoelle se laajeni 2016.

Ihastuin ensi askeleelta kahvilan yleisnäkymään ja sisustukseen! Meille oli valmiiksi katettuna pöytä ja saimme maistella paria erilaista suolaista piirakkaa sekä mm. klassikoksi muodostunutta salaisen puutarhan suklaakakkua. Siinä herkutellessa saimme kuulla romanttisen tarinan kahvilan synnystä ja uniikkien reseptien muodostumisesta.

Voit käydä lukemassa sen TÄÄLTÄ.


Tänä kesänä Valkoinen Puu tuo festareille ja erilaisiin tapahtumiin Coffee Boxin, joka tarjoaa Valkoisen Puun herkkuja, juomia, piirakoita ja kakkuja. Kurkaapa osuuko sun kohdalle joku näistä tapahtumista! Poikkea ihmeessä kakulla tai piirakalla!


Sain mukaani testattavaksi uutuustuotteita, jotka tulivat juuri myyntiin. Oon tosin ehtinyt maistelemaan vasta chai lattea. Todella herkullista ja meillä lapsillekin maistui! Pari jauhopussukkaa sain myös ja Valkoisen Puun leivonnassahan käytetään näitä oman paikkakunnan, Kauhajokisen luomuviljelijän laadukkaita spelttijauhoja. Mehut on kehitelty yhteistyössä Kauhajokisen Kukkasmäen marjatilan kanssa ja niissä on käytetty vain suomalaisia marjoja. 
Miten ihania esim. mökkituliaisia!


Kivaa viikkoa!

1 kommentti

  1. Ihana kahvila <3 ja siellä myytävät tuotteet ovat varmasti herkullisia, mukavia makuhetkiä teille <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)