Emma's & Mama's


Vierailimme viime lauantaina So-bloggareiden kanssa sisustusliikkeessä, josta löytyy jokaiseen makuun jotain. Ihan muuten sitte varmasti! Itse olen tässä Emma's & Mama's-liikkeessä vieraillut ennenkin ja tuotteet vaihtuvat myös sesonkien mukaan. Tämän liikkeen kivijalkamyymälä sijaitsee Seinäjoella, mutta netin kautta voit tilata haluamasi tuotteet kotiisi.

  Alkumaljojen aikana liikkeen omistaja Emma kertoi tietään yrittäjäksi, joka alkoi rakkaista harrastuksista, askartelusta ja käsitöistä. Käy ihmeessä lukemassa tarina TÄÄLTÄ.
Meillä oli aikas huiput tarjoilut! Ihanan, herkullisen kakun oli loihtinut, no kukas muukaan kuin Mallan Makeat ja upea juomaputous oli vuokrattuna Tapahtumalaitteelta. Olipa taas kiva nähdä kanssabloggareitakin! Mukavasti nämä tapaamiset rikkovat tällaisen kiireisen duunarin ja ruuhkavuosien keskellä elävän perheenäidin arkista elämää. Kumpa ehtisin useammin osallistumaan! Meillä on todella aktiivinen porukka  :)Mailegin ystäville tarjolla oli kaksi täyttä hyllyä näitä ihanuuksia. Meillä tämä söpöysaika on jo ajanut ohitse ja tyttö alkaakin olla jo tosi tarkka mitä hänen huoneeseensa saa laitella. Plus huone on pysynyt todella siistinä jo pian kuukauden ja sänkykin on ollut pedattuna joka päivä... Niinku mitä on tapahtunut? Askarteluroinaa tai vaatekasojakaan lattioilla ei ole näkynyt. Kaikki on ihan TIPTOP. Taidan olla hieman kateellinen... 


 Mikäli sulla on juhlia tulossa, suosittelen ehdottomasti tutustumaan Emma's & Mama's tarjontaan. On nimittäin hyllytolkulla juhlatarvikkeita, kertakäyttöastioista ilmapalloihin. Erityisesti nuo numerosädetikut on kivoja! Meille vois kesällä hakea numeroita 1 x kolme ja yksi numero 8 :)


Myymälään oli sisuteltu monia kivoja yksityiskohtia. Itse ihastuin tuohon lasivaasiamppeliin, mikälie ja kotiutin sen meille.  Muutaman muunkin kivan jutun kotiutin ja just siihen meidän nykyiseen sisustustyyliin, joka ei enää ole se maalaisromanttinen. Vaikka siis MUILLA tykkään tietenkin siitäkin :)

Suosittua pallovalosarjaa saa myös täältä liikkeestä. Tai sitten voit käydä ostamassa irtopalloja ja muokata omaa valosarjaasi. Tuossa kuvassa näkyy vaan sininen puoli!

Emma's & Mama's tarjoaa blogini lukijoille -10% alennuksen TÄLLÄ LINKILLÄ.  Saman edun saat kassalla mainitsemalla "SO-Blogit". Mitään koodeja et siis tarvitse ja alennus on voimassa 15.6 saakka.
Täällä on menossa monta mukavaa juttua taustalla, toivottavasti saan jossain vaiheessa kertoa teillekin.

Nyt toivottelen kivaa viikkoa :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)