Betoniefektiaskartelua...


Eilen oli tosi kiva ja tehokas päivä, joka alkoi aamuvarhain. Perehdyin vihdoin jo talvella hankkimani Concrete effect-paketin sisältöön ja ihastuin tosi paljon tähän tuotteeseen. Tällä "massalla" saa tehtyä betoniefektin melkeinpä mihin kohteeseen vain. Itselläni oli lähestyvä pääsiäinen mielessä ja kohteeksi valikoitui ensin savinen, avattava muna. Suojasin keittiönpöydän sanomalehdellä ja levitin massaa isolla pensselillä. Ihan kuin olisi maalannut, tosi helppo työstettävä. Kuivuminenkaan ei kestänyt kauaa ja pian pääsin viimeistelemään pinnan sienellä ja tummanharmaalla maalilla, joka tuli paketissa mukana. Töpöttelin maalia summissa sinne tänne ja kyllä siitä tuli betonia muistuttava pinta. Ja no hei, ainakin parempi kuin alkuperäinen keltaoranssi!


Vaikka tuo efektipurkki on tosi pieni, siitä riitti hyvin moneen kohteeseen. Melkeinpä kaikkiin tein pinnat kahteen kertaan ja laitoin massaa melko rouheastikin. 
Eniten tykkään ehkä noista puisista laatikoista, niistä tuli tosi kivat! Toinen niistä pääsikin säilömään purnukoita vessaan ja toinen päätyy luultavasti keittiöön mausteille.
Eikä tuosta ruukustakaan hassumpi tullut!Voin kyllä lämpimästi suositella tätä tuotetta! Aion itsekin hommata toisenkin purkin, koska mieleen tulee koko ajan lisää ideoita... 
Illalla heitin juoksulenkin ja siitä saadun energiapiikin voimalla aloin sekoittelemaan ihan oikeaa betoniakin. Nyt ei ole mitään takeita onnistumisesta, joten kuullaan tästä projektista EHKÄ lisää myöhemmin!
Tänään onkin jalat hieman hellinä, joten taidan pitää lepopäivän ja kaatua loppuillaksi töllön eteen, kulutetaan lenkkipolkua taas huomenna,

Moikka!


6 kommenttia

 1. Hei, näyttää hyvältä. Mistä olet tuotteet ostanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä setti on Sinellistä, mutta saa myös adlibris-kirjakaupasta.

   Poista
 2. Ompa kyllä mahti tuote, itsekin tykkään paljon betonista ja aika vähän löytää kaupoista betonijuttuja, tuotahan vois ostaa ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä tosi kiva tuote ja vaikka purkki ei mikään iso ole, se on tosi riittoisa!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Minä vasta pääsin hiljan saneerauslaastin "makuun", kun askartelin sillä ensimmäistä kertaa. Tuo askarteluun tarkoitettu versio vois olla kyllä kätevämpää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Saneerauslaastilla kandee tehdä kyllä isommat jutut/pinnat. Tämä on enemmän ehkä pienempään askarteluun :)

   Poista

Kiva kommentti piristää aina <3