Loman loppu...Niin vaan se kaikki kiva loppuu aikanaan! 
Talviloma hujahti ohi tosi nopeasti, mutta niinhän ne lomat aina. Kivaa oli kuitenkin, kun sain tänäkin vuonna viettää lomani lasten kanssa yht'aikaa. 
Mitään järkevää en kyllä saanut tehtyä.
 Mitään en tuunannut enkä maalannutkaan. 
Pyykkikorit on sentään hoideltu. Hetkeksi.
Aamuisin me ollaan nukuttu myöhään, paitsi niinä poitsun leiriaamuina. Ollaan oltu sekaisin päivistä. Ei olla katsottu kelloa. Kavereita kylässä. Herkkuja. Valvoskeltiin myöhään. Neflix. Ollaan syötykin miten sattuu.Näissä maisemissa sielu lepää. Me ollaan nyt kylpylähotellissa lomailemassa muutama päivä ja ihan mahtavaa on, ettei kotihommat ole tuossa silmien edessä. Pojat lähtivät illalla jääkiekkomatsia katsomaan jäähalliin ja me tytöt jäimme hotelliin rentoutumaan. Lähdettiin sitten iltahämärässä tytön kanssa iltakävelylle merenrantaan ja nappasin kameran mukaan. Vitsi kun osaisi oikeasti kuvata! Sen verran oon jo opetellut kuvaamista, että automaattiset säädöt on nounou. Ja kyllä nyt ymmärränkin miksi :)

Päivällä lilluttiin ja hulluteltiin kylpylähotellin allasosaston puolella ja eniten nauratti tytön kommentti meistä vanhemmista: "Jesse, ei tunneta noita, ne on joitan noubodeja seinäjoelta" No ei kai vanhempienkaan aina tarvis käyttäytyä?!?


Huomenna tiedossa lisää lillumista altaassa sekä tietenkin shoppailua :)
Maanantaina on sitten mukava palata arkeen. Mukava saada normirytmit taas päiviin!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!