Kirppispäivä!

Mun päivä alkoi varhain aamulla hinnoitellessa viimeisiä tavaroita Ykkösbasaari feat. blogit- tapahtumaan. Olin paikalla kymmeneltä ja onneksi olin käynyt viemässä ja järjestämässä tavarat valmiiksi pöydälleni edellisenä iltana. Kameraa en tietenkään muistanut ottaa mukaan, joten tässä puhelimella napattuja "ai niin voisin täältäkin ottaa pari kuvaa" -räpsyjä. Tarjolla oli monen bloggarin toimesta muotia, sisustusta, kortteja, leivonnaisia... Mahdollisuus oli myös ilmaisiin kampauksiin ja kynsien lakkailuun.
Harmittavan vähän oli kuitenkin väkeä liikkeellä, viime vuonna teitä oli kyllä enemmän!Yläkuvissa on muutamista pöydistä napattuja kuvia ja alakuva on mun pöydästä. Noita paperisia rastipusseja tilasin vahingossa 2 ja siksi raaskin toisen laittaa myyntiin. Se pääsikin hyvään kotiin Mallalle :) Onneksi sain kuitenkin ihan hyvän myynnin ja kirppispaikan ensi viikolle. Joten kamojen raivaus jatkukoon!


Eikä meidän tarvinnut pöytiemme takana koko aikaa päivystää, vaan kiersin kirpparin pariinkin otteeseen läpi. Tottakai löysin kotiutettavaakin. Kaiken kaikkiaan kiva päivä siis takana! 
Nyt lämmin teekuppi noukan alle, jalat ylös ja telkusta Rimakauhua ja Rakkautta.

Moikka ja kivaa viikkoa!

2 kommenttia

 1. Oiku näyttää kivalle sun pöydän antimet.
  Kyllä ne taatusti kauppansa tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni kyllä hyvin kaupaksi ja nyt on taas kaapeissa tilaa!

   Poista

Kiva kommentti piristää aina <3