Ihana, uusi fb-ryhmä...

Moikka!

Tulin vinkkaamaan kivasta fb-ryhmästä, joka perustettiin tällä viikolla. Persoonallinen koti- ryhmästä löydät erilaisia koteja, joille on vaikea asettaa mitään tiettyä tyylisuuntaa. Siis just tällaiselle ryhmälle on kyllä niiin tarvetta! Tämän ryhmän perustajina sekä ylläpitäjinä toimivat blogikamut Hanna ja Marika.
Meidän kotia on ainakin vaikea laittaa mihinkään tiettyyn tyylisuuntaan. Meillä ei ole maalaisromanttista, ei minimalistista, ei skandinaavista, ei modernia eikä kyllä täysin boheemiakaan. Kotimme on vähän sekoitus näitä kaikkia. Tässä ryhmässä voit keskustella, kysyä ja lisäillä omia kuviasi rohkeasti. Jaetaan ideoita! Pidetään ilmapiiri kivana ja kannustavana.
Postauksen kuvat on luvalla napattu tuolta ryhmästä, mun tuttujen koteja. Mm. Villa Bohemian, Kotini on helmeni, Kotohippusia, Lumikallio, Keltainen keinutuoli, Siskonpaneelisoppaa ja Elämää Keltaisessa Talossa ovat lisäilleet kuvia omista sisustuksistaan ja kivoista oivalluksista. Muutaman kuvan lisäsin itsekkin tuonne ryhmän albumeihin ja eiköhän mun tuonnekin tule laiteltua lisääkin juttuja. 


Ja niin, se tärkein vielä: ryhmä löytyy TÄÄLTÄ
Tosi mukavasti sinne onkin jo muutamassa päivässä porukkaa liittynyt, nyt toivoisin sinne lisää kuvia teiltä. Eikä ne tarvitse olla mitenkään täydellisiä ns. sisustuskuvia :)
Tuu sinäkin mukaan!

Mukavaa perjantaita :)

Psst! Multa on nyt kyselty tosi paljon kommentointimahdollisuuden perään ja yritinkin sitä palauttaa. No, sepäs ei nyt sitten heti onnistunutkaan, mutta pienen soheltamisen jälkeen sain sen ehkä toimimaan :P 

6 kommenttia

 1. Kiitti vinkistä. Liityin heti! :) Meidänkään koti ei kuulu suoraan mihinkään kohderyhmään, joten tämä on oikeinkin oiva paikka. <3 Hihhh. Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Jee! Tervetuloa<3 Just parasta kun koti onkin sekoitus vähän kaikkea, ei käy tylsäksi :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No hyvä juttu! Sai kyllä kiitettävästi taas säätää, nyt en koske enää mihinkään asetuksiin :P

   Poista
 4. Kiva ryhmä! Jonkinasteen sekameteliksi ehkä luokittelisin meidänkin kotia vaikka eniten ehkä taitaa olla romanttisemman tyyppinen mut ei ihan täysin kuitenkaan?! 😅

  Mukavaa viikonloppua!😊

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi kiva ryhmä! Se onkin hankalaa laittaa omaa kotiaan johonkin tiettyyn muottiin, varsinkin kun tykkää monesta eri tyylistä. Olisiko RM-sisustus oma tyylisuuntansa :)
  Aurinkoista viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiva kommentti piristää aina <3