Ihana aloitus viikonlopulle!!!
Viuh vaan miten nopeasti tämäkin työviikko vilahti! Meidän kodissa pölypallerot on ottaneet vallan ja pyykkikorit pullistelevat, miten voikaan koti räjähtää näin pahasti vain viikon aikana? Meillä ei kukaan ole ehtinyt nyt siivoskella, vaan me ollaan sinkoiltu paikasta toiseen koulujen ja töiden jälkeen.  Viikonloppu ilman isompia menoja tulee nyt niin tarpeeseen! 
Mutta nyt viis niistä pölypalloista! Tänään heti töiden jälkeen sain ajella Jalasjärvellä sijaitsevaan, blogiystävän ihanaan kotiin. SOblogien tapaamiseen ehti kiireiltään tällä kertaa 8 naista itseni lisäksi.

Nyt pääsimme ihastelemaan Tiinan kotia. Hän pitää suosittua blogia Siskonpaneelisoppaa ja postin kaikki kuvat on heidän kotoa napattuja. Parempia kuvia kodista kannattaa käydä katsomassa hänen blogistaan, nimittäin en kummoisia kuvia saanut räpsittyä siinä tohinan keskellä. Aivan valtavan ihanan kodin he ovat remontoineet itselleen vanhasta limonaditehtaasta. 


 Meillä oli niin kiva ilta! On mitä ihaninta istua iltaa kanssa samanhenkisten ihmisten, tiedättehän?! Sain myös lisää innostusta bloggailuunikin, jonka ajattelin hetki sitten lopettaa ihan kokonaan. 
Kotiin ajeltuani alkoi makkarissa järkänvaihto, ihan sama vaikka kello olikin jo tosi paljon... Tytsillä on yökamu kylässä ja meikkausvinkkejä kyselevät, kamoon tokaluokkalaiset?!!! Ei mun aikana vielä! Huomenna siis suunnataan hommaamaan Essencen halpismeikkejä tytöille, niissä on just hyvä hintalaatusuhde tuohon harjoitteluun...

Kivaa viikonloppua :)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3