Höyläpenkki olkkariin...Meidän tv-seinusta koki muutoksen eilen illalla hetken mielijohteesta. Ei siinä edellisessäkään tasossa mitään vikaa ollut, mutta kun idea välähtää mieleen, niin se on menoa! Terassilla on muutaman vuoden palvellut laskutasona vanha höyläpenkki (kurkkaa TÄÄLTÄ). Sain jostain idean päähäni, että se on kannettava sisälle tv-tasoksi.  Kun keksin jonkun idean, niin sehän pitää toteuttaa heti! Höyläpenkki on todella painava ja vaatikin kahden miehen voimat nostaa se sisälle. No mutta, siinä se nyt on! Eikä mun mielestä yhtään hullumpi, kiva kun on erilainen.
.


Hemtexistä kotiutui pyöreä juuttimatto, joka osoittautui ihan liian liukkaaksi lattialla käyttettäväksi. No mitäs jos sen laittaisi seinälle? Toimii! Nyt tuostakin seinästä tuli kiinnostava ja erilainen. Johtohässäkät piilotin vanhaan matkalaukkuun ja toinen laukku säilöö pleikkapelejä. Maitolasista ideoin tason pleikkarille ja rautalankakorista tuli hylly lehdille. Telkun jalkojen alle on etsinnässä kirkas lasi, kokeilin tuota maitolasia siihen ja se näytti ihan tyhmältä. No, valmishan tämä ei siis vielä ole, mutta ideoin lisää sitten ajan kanssa.Onneksi höyläpenkin rautajalkoja sai säädettyä hieman matalemmaksi ja nyt on telkulla just hyvä korkeus. Tykkään pitää olkkarinpöydällä kynttilöitä, kukkia yms muuta sälää, niin nyt niiden korkeus ei häiritse tv:n katselua. Vitsit, miten pieni muutos piristi taas ja järkkäilyintokin löytyi pitkästä aikaa.


Nyt valmistelemaan ensi viikkoa, taas on joka päivälle jotain menoa ja muistettavaa. Mutta sitähän se on, arki :)

Palataan!

8 kommenttia

 1. Ihanan erilainen tv-taso!
  Miehen mummolassa on tuollainen vanha höyläpenkki, ja joka kerta katson sitä kuolaten ;)
  En ole edes ääneen uskaltanut sanoa, että haluaisin sen meille...Tosin miehen onneksi se ei mahdu meidän neliöihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös, kivaa kun ei joka kodista löydy samanlaista :) Juu, iso ja jykevä tuo onkin, onneksi sopii tuohon ihan hyvin, pelkäsin myös, että on liian kookas...

   Poista
 2. Siis tuohonhan se on, kuin tehty!! Tosi kiva..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No eikö, kuinka en aikaisemmin tajunnut ...? :)

   Poista
 3. Oi mikä sattuma, mies just eilen illalla kertoi, että tarjolla olisi pieni höyläpenkki. Ideoin sitä sohvapöydäksi, lasikannella :)

  Kauniit kuvat hienosta pöydästä. Teillä on kokonaisuudessaan kaunis olkkari ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Oi, sohvapöydästä tulee varmasti hieno <3

   Poista

Kiva kommentti piristää aina <3