Tv-huoneen uusi järkkä......Tai ehkä paremminkin puhutaan yläkerran aulasta, jossa sijaitsee meidän toinen iso telkku. Sain viime viikon maanantain Suomen kaunein koti-ohjelmasta ihan valtavan inspiraatiopuuskan. Siis se viimeinen, mulle tuttukin koti, laittoi mut rehaamaan tv-tasoa ja sohvaa ympäri huonetta. Kati ylläpitää blogia Call It Home ja ihastuin mm. siihen miten sohva oli siellä yläkerran tv-huoneessa reippaasti keskellä lattiaa. Aloin miettimään sopisiko meilläkin tuo divaanisohva niin.  Meidän aula taitaa vain olla hieman pienempi kuin heidän ja 6 oviaukkoa + portaikko alakertaan rajoittaa melkoisesti järjestyksen vaihtelua.  Sekä tänne muuttaessa olin todistamassa tuon sohvan kantamista portaikon läpi yläkertaan, niin totesin että mun on vaan tykättävä tästä sinisestä sohvan väristä loppu elämäni :P

Pari aamupäivää meni ennen kuin sain lopullisesti valmista, illat kun oli pakko käydä töissä :) Vieläkin jäi pientä hienosäätöä mm. tuon ikkunoiden ylläolevan A place called HOME-tekstin haluan maalata kokonaan piiloon.  -Vaatii maalikaupassa käynnin.
 Onneksi muuten tuo inspiroiva koti pääsi jatkoon, onnea paljon! Vielä muutama vuosi sitten oisin huokaillut keskimmäisenä esitellyn, runsaan, maalaisromanttisen kodin perään. Kaunis ja ihana toki tyylissään sekin koti, mutta ei enää samalla tavalla sykähdytä mua kuin ennen. Mutta onnihan on, että tyylejä ja makuja on monia!
Lauantain ruokakauppareissulta pongasin tyttösen kanssa peikonlehden hintaan, joka ei kirpaise jos ja kun tuo kasvi luovuttaa mun hoidossa. Noin 13e ja lupaan muistaa kastella ja sumuttaa, meillä kun on ainakin yläkerrassa tosi kuiva huoneilma.


Pääasiassahan tämä aulatila on toiminut lasten valtakuntana, mutta nyt tilasta tappelee ihan kaikki. Tästä tuli tosi viihtyisä, enkä osannut kuvata niin, että se välittyisi kuvista. Vaikka pleikka löytyy myös alakerran olohuoneesta, niin ykkösvalinta on nykyään aulan sohva. No thank god, nyt mä voin rauhassa katsella omia tallenuksiani alakerrassa...Tosin tuossa on kiva itsekin katsella iltaisin telkkua ennen nukkumaan menoa, koska makkarin ovi sijaitsee sohvan takana. Ei siis ole pitkä matka siirtyä zombina nukkumaan :) Puulaatikot säilövät lukuisat lautapelit, jotka onkin nykyisin kovassa käytössä pikkuneidin ja kavereiden toimesta. Mukavaa kun ei aina töllätä puhelinta tai paasata pleikkaria!


Jaahas, pyykkikone lopetti ja keittiön raivauskin ois vielä edessä. Sitten herkkuja esille, nimittäin mun lempparisarja Rimakauhua ja Rakkautta alkaa tänä iltana. Aamulla pelatun vaikean Jessen lätkäpelin ansiosta myös lapsilla on ylimääräinen herkkupäivä. Välillä voi vähän rikkoa sääntöjä :)

Kivaa iltaa :)

Psst! Otin tuon kommentointi-jutun kokonaan pois. Ei nykyään kukaan enää ehdi kommata ja varsinkin puhelimella lukiessa se on tosi hankalaakin. En mäkään jaksa ja onks se jo vähän vanhanaikaistakin?!! Jos haluutte jotain mulle kommata/kysyä, niis laittakaahan s.postia, vastaan kyllä varmasti! Ja blogin fb-sivulla voi kysyä ja kommentoida helposti!!