Makramee -diy

Ensimmäinen lomapäivä aloitettu kellonherätykseen jo aamuseitsemältä.  Tuhti aamupala poitsulle ja lähtö jäähallille, maalivahtileiri voi alkaa! Tiukat 8 tunnin treenit per päivä, mutta rakkaus lajiin palkitsee. Meillä kaikillahan on ne omat mieltymykset, itselläni tietty enemmän tuunailu ja sisustelu. (+netlix-sarjat, öh)


Nettiä selaillessa, sekä monissa lehdissäkin olen törmännyt noihin ihaniin makramee-seinäryijyihin. Lainasin kirjastosta tähän solmeiluun kirjankin, mutta omani valmistin youtubesta löytyneen ohjeen mukaisesti. Ohje löytyypi  TÄÄLTÄ.Kun katsoin tuon videon ensimmäisen kerran, ajattelin etten ikinä tuu onnistumaan. Sittenpä otin pause-näpppäimen käyttöön ja jo alkoi sujumaan! Ihan selvästi video oli nopeutettu masentamaan katsojansa... Loppujen lopuksi tosi helppo ja nopea toteutus. Kunhan olet muutaman solmun tehnyt, niin loppu sujuu kuin itsestään. Lisäilin vielä muutaman puuhelmen koristeeksi.Eihän tuosta nyt mikään täydellinen tullut, mutta ei se niin justiin oo! Ensimmäiseksi tekeleeksi oon siihen kyllä tosi tyytyväinen. Tämä teos päätyi yläkerran aulan seinälle.

Heräilin sunnuntaiaamunakin aikaisin ja siinä kahvikupposen ääressä aloin uudistelemaan blogini ulkoasua. Asiat ja koodit jotenkin solmuuntui ja loppujen lopuksi jouduin turvautumaan vanhimman poitsuni apuun. Sivut saatiin kuin saatiinkin toimimaan ja itselleni jäi vielä loppusilaus, linkit, fontit ja gadgetit. Uskomatonta miten paljon kaikkea pitää osatakaan säätää! Muutes oon ihan innoissani tästä uudesta ulkoasusta. Pieni muutos, mutta piristävä vaikutus. Blogilista uupuu, mutta toivon mukaan ehdin senkin vielä tekemään erillisenä sivuna ennen lomani loppua. Ja pidän tuon kommentointi-jutun pois päältä, halutessasi voit kommentoida facen puolelle, luen ja vastaan mielelläni :)


Nyt vaan kaikki makramee-solmuja tekemään!!!
(Mä irrotan tuon häiritsevän, turhan (yläkuva) mustan johdon katosta)