Lomamoodis...

No alkoihan se vihdoin! Talviloma siis. Meillä näytti jo hieman huolestuttavalta tuo tuleva lomaviikko, koska me tytön kanssa sairastettiin kuumetta ja flunssaa koko viime viikko. Mutta onneksi nyt sairastelut on ohi ja voidaan kaikki terveinä lomailla. Meillä ei nyt mitään erikoisia suunnitelmia ole ensi viikon varalle, ihaninta on just vaan olla tuijottamatta kelloa! Tosin pikkupoitsulla alkaa heti maanantaina 3 päivän maalivahtileiri ja tyttö lähtee mummoloimaan. Loppuviikosta lähdemme Yyterin kylpylähotelliin rentoutumaan muutamaksi päiväksi. Odotan kovasti tuota, että pääse kotoa pois hetkeksi! Me pakataan tytön kanssa kynsilakat ja kasvonaamiot mukaan :)
Yllä olevat olkkarikuvat on vähän hassun värisiä, nappasin ne nyt illalla kotiuduttuani töistä. Tänään aamulla totesin olevani jo ihan työkuntoinen, koska innostuin pesemään saunan ja kylppärinkin perusteellisesti. Inhottava homma, joka tulee tehtyä ihan liian harvoin... 


Huomenna taidan kiertää parit kirpparit ja vaatekaupoillakin vois käydä pitkästä aikaa. Sekä nappasin Valion sivuilta herkulta kuulostavan kakkuohjeen: Lakritsi-vadelmamoussekakku. Ehkä ihan pakko leipaista tuollainen loman kunniaksi!
Muutama pieni askarteluprojektikin odottelisi tuossa tekijäänsä, kivaa pikku puuhaa tiedossa siis.


Nyt puhtaaseen saunaan, mukavaa viikonloppua!