Kivoimmat kirppislöydöt...Viime aikoina on tullut koluttua kirppareita ihan urakalla. Eilen kiertelin seinäjoen kirppikset läpi ja yläkuvissa tuon kiertelyn löytöjä.  Ostin pitkästä aikaa englanninkielisen kirjan, Kinsellan kirjat on ihan helppolukuisia vieraallakin kielellä. Eikä se pieni enkun kertaus pahaa tee... Oreo-peltirasiaan ihastuin ja se pääsi mukaan eurolla. Luultavasti noita on jossain vaiheessa ollut kaupoissa myynnissä kekseineen, en tiedä. Pitihän tuo täyttää (ja tyhjentääkin) samantien.
Saviastioihin ihastuin myös 0,50snt/kpl ja taidan tuohon ruukkuun ostaa pienen kaktuksen. Nimittäin edellinenkin on vielä hengissä, ihme ja kumma!


Tähän nykyiseen "sisustustyyliin" sopivia löytöjä on tarttunut mukaan paljon. Onneksi ei muille ole kelvannut! Kristallilasit 20 snt/kpl, joku toinen ois pystynyt ohittaa, mä en... Ei niin haittaa, jos lapset vahingossa tiputtavat tai tuikuillekin nuo olisi kivat.


Muistatteko peilikuutiot jostain 90-luvulta? Mä nappasin sellaisen kainaloon 4e ja sehän on itse asiassa ihan kiva. Valkoinen peitto ja tyyny (13e) kotiutuivat pesukoneen jälkeen olkkariin ja Ilona Pietiläisen Hurmaava huvila-kirja neljän euron hintaan oli vaan otettava mukaan. Pian onkin kaikki Ilonan kirjat hyllyssä, tykkään niistä tosi paljon.


Tänään maistuu laskiaspullat, teen helpoimman kautta ja ostin paistovalmiit pullat kaupasta, kerman vatkaus ja hilloa väliin. Varmasti maistuu meidän porukalle!

Mukavaa laskiassunnuntaita!