Itse tehtyjä tupsuja...


Ihailin jossain netin syövereissä olevassa kuvassa torkkupeittoa, jonka reunoissa oli tupsut. Tai mitkä nuo nyt onkaan... Ajattelin, ettei voi olla niin hankalaa itse värkätä tuollaisia tupsukoita ja aloin surffailun netissä. Ohje löytyi nopeasti TÄÄLTÄ , ja hitsit miten helppoa!!! Tupsutehdas käynnistyi samantien!

Innostuin ja duunailin heti parikymmentä tupsukkaa villalangasta, jota nyt sattui löytymään omasta takaa. Ihme kyllä valkoista ja mustaa lankaa löytyi valmiina kotoa, vaikka minähän en osaa virkata tai kutoakaan yhtään mitään!


No, ompelin valmiit tupsut sitten torkkupeiton reunoihin, ja nyt tuosta karvapeitostakin tuli kuin uusi ja sopii meidän nykyiseen sisustustyyliin tosi hyvin. Tästä peitosta tuli ihan lemppari nyt ja taidanpa toisenkin tehdä samalla tyylillä yläkerran aulaan.Noiden tupsujen tekeminen oli niin helppoa hommaa, että duunailin muutaman tyynynkin samalla. Ostin myös muurauslankaa ja valmistin siitäkin muutaman tupsukan.

Tiesittekö muutes, että meillä täällä Seinäjoella on todella aktiivinen blogiporukka! Sivupalkistani löytyykin So-blogit, joihin kuulun itsekin ja nyt voit pongata myös näitä meidän julisteita ympäri maakuntaa.  Nämä laadukkaat printit meille painoi I-print Oy
SO-blogeista löytyy varmasti moneen makuun ja tyyliin luettavaa, joten suosittelen tutustumaan. 
No, nämä tupsukat on valmistuneet jo aikaisemmin, oon tällä hetkelä nimittäin kuumeessa ja tulin vain julkaisemaan tämän postin joka on jäänyt roikkumaan arkistoon. Nyt buranaa ja sohvaa, moikka!