Työpöytä miehelle...


 Miehen työhoneeseen ehdin jonkin aikaa etsiskellä sopivaa työpöytää tuunattavaksi ja väliaikaisesti sinne rehasinkin yläkerrasta pöydän sopivaa odotellessa. Yhtenä päivänä selasin FB:n paikallista kirppariryhmää ja silmiin osui tuo yllä oleva pöytä. Annetaan! En kuitenkaan heti sitä varannut, vaan mietin kuumeisesti koko sen työpäiväni ajan viitsisinkö alkaa taas maalausurakkaan. No come ooon, tuohan on just sellainen pöytä mitä olin etsiskellyt, mitä mä siis edes mietin...!?? Onnekseni pöytä oli vielä illalla vapaana, joten haettiin se meille. Ja kyllä, ilmaiseksi!Aikamoinen urakka tuon maalaamisessa kyllä oli! Kolmeen kertaan pensselöin kapistuksen ja sain kuin sainkin peittävän, puolikiiltävän pinnan. En vaihtanut siihen edes vetimiä, vaan maalasin ne mustiksi ja hitsi kun tulikin kivat. 
Tarkoitus oli kuvailla tämä pöytä valoisaan aikaan, mutta tajusin postauksen venyvän ties miten kauas jos jään odottelemaan sopivaa kuvausvaloa. Pimeä tulee nykyisin niin aikaisin ja enpä kotiudukaan kuin vasta iltasella. Siispä oli pakko rikkoa ensimmäistä (?) valokuvaussääntöä ja napsaista valot päälle. Salamaa en sentään käyttänyt :) Ei nyt kuulkaa auta, eikä tämä niin vakavaa saa ollakaan.

Tekstin piirtelin siveltimellä ja akryylivärillä hahmoteltuani sen ensin lyijykynällä mallista. Kuinka paljon voikaan ihmisen käsi täristä, kun pitäisi saada aikaan tarkkaa jälkeä? Mutta hyvä siitä tuli ja ihan taas RM-tyylinen tuunailu tämä niin kuin edellisen postin hyllykin. Kuvailuja varten piti tietty pöytää jo tyhjentää paperikasoista ja muista tavaroista. On se kumma juttu, vaikka meille on palkattu kirjanpitäjä, niin sitä paperien pyörittelyä jää älyttömän paljon myös itselle.


Noiden hommien jälkeen ansaitsen todellakin pitkästä aikaa suklaata. Eikä ihan mitä tahansa suklaata, vaan yhteistyön merkeissä saatua Goodion terveellistä raakasuklaata.  Suklaa on Suomessa käsityönä valmistettu ja makuvaihtoehtoja löytyy useita. Kuin myös jälleenmyyntipaikkoja. En olekaan pitkiin aikoihin suklaaseen sortunut ruokavaliomuutoksen vuoksi, mutta tästä voisin ottaa sallitun herkun silloin tällöin. Maistoin nyt tuota chili-versiota ja tykkäsin! Suklaat on kivasti pakattuja ja sopivan kokoisia, tarviiko sitä koko levyä muutenkaan kerralla tuhota... Tai nyt se ei niin haittaa, kun tässä paketissa on maltillinen 48g tätä luonnontuotetta. 


Mukavaa viikonloppua! 

7 kommenttia

 1. Jotakin vielä saa ilmaiseksi. Mutta kovan työn teit maalatessasi ton. Hieno siitä tuli työ kannatti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän kiva löytö oli tämä ja lopputuloskin mieluinen :) Kiitos!

   Poista
 2. Meidän 12-vuotias neiti on juurikin samantapaista pöytää itselleen tuunaamassa. Hieman iskä avusti hiomisessa, ja nyt on tyttö maalannut ekan kerroksen valkoista.

  VastaaPoista
 3. Vau! Mistä ryhmistä sinä oikein aina teet noita löytöjä? :D Kun itte en näe kuin vaatteita tai sitten ittelleni liian kalliita juttuja ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtava muutos <3 Ihana tuo sisustutekstikin pöydässä ;) Mukavaa isänpäivä viikonloppua <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)