Joulupallo-DIY


Mä oon jotenkin tykästynyt näihin avattaviin muovipalloihin ja sainkin niitä Sinellistä isompaakin kokoa. Näihin on helppo laitella melkeinpä mitä tahansa koristeeksi sisälle ja vaihtaa kyllästymisen iskiessä tilalle jotain muuta. Itse en oikein jaksa askarrella mitään pikkutarkkoja tai aikaa vieviä juttuja ja nämä valmistuikin ihan hujauksessa! Vain mielikuvitus on rajana siinä mitä tuonne sisälle laittaa ja taitaa meilläkin tuo sisältö vielä vaihtua kunhan saan oikein ajan kanssa puuhailla. 


Toiseen isoon palloon laitoin sisälle muoviset puolukat ja männynoksat ja toiseen päätyi pienet joulupallot. Ostin lisäksi pattereilla toimivat led-valot, jotka laitoin pallojen sekaan. Sinellistä tilasin myös valkoisen maalikynän ja vihdoin löysin sellaisen jolla voi helposti kirjoittaa, eikä väri lopu kesken, vaan tulee tasaisesti pintaan. 


Eilisestä kaakaopallotuunailusta jäi muutama pieni pallo  jäljelle ja näihin laitoin sisälle tekolunta ja käpyjä. Näitä pikkupalloja on saatava lisää! Päässä on monta kivaa ideaa mitä tuonne voisi laitella... Tosi mukavaa puuhaa kun saa niin nopeasti valmista ja omanlaisia koristeita vaikkapa joulukuuseen. Lasten kanssa näitä on myös helppo väkerrellä.Nyt menen ripustelemaan nuo isommat pallot jonnekin, eiköhän näille paikka löydy helposti... Just eilen taisin hehkuttaa, ettei meille tule vielä jouluisia juttuja esille, mutta nainenhan saa vaihtaa mielipidettään ihan milloin tahtoo!

Askartelun iloa sinne teille ja käykäähän inspiroitumassa Sinellin sivuilla, jouluaskarteluideoihin suora linkki tästä :)

Moikka!

8 kommenttia

 1. Voi vitsi, nämä on kyllä myös tosi kivoja ja kauniita ♥ Mulla olis kyllä tuota tekoluntakin ja käpyjä jajaja...täytyypä varmaan poiketa Sinellissä :) Kiitos taas vinkistä, Marika ♥

  VastaaPoista
 2. Mulla on joskus ollut noita palloja. Niihin oli koristeeksi pantu kukka-asetelma. se oli lähinnä kesäinen.

  VastaaPoista
 3. Mulla odottaa tyhjät pallot tuolla. 😊 Tosi kivoja oot tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Kivoja joulupalloja. Olen myös joskus tehnyt decoubagella tuollaisita palloista koristeita. Hyvää adventtia tv Liisa

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)