Hyllyn tuunaus RM-tyyliin...Täällä on heilahtanut valkoinen maalisuti! Pongasin annetaan-palstalta kivan oloisen hyllyn ja äkkiä varasin sen itselleni. Jo seuraavana päivänä saatiin noudettua hyllykkö kotiin ja tiesin kyllä samantien millaisen siitä haluaisin tuunata. Tällä kertaa ostin Helmi-kalustemaalia, eikä sekään nyt niin pahasti tuoksahdellut, vaikka sisätilassa maalasinkin. Ilmastointia piti tosin hieman säätää suuremmalle... Kolmen maalikerroksen jälkeen aloin olla tyytyväinen, vaikka ammattimaalari voisikin naureskella lopputulokselle, niin meille tämä kelpaa.
Monenlaista sisustustyyliä on meillä viime vuosina nähty, mutta kyllä tämä tuntuu eniten omalta. Runsas, romanttinen, pilkahduksella modernia. Vaikka joku voisikin sanoa, että Riviera Maison on so last season, niin itse tykkään siitä edelleen ja sehän on pääasia. Eipä meidän kotiin ihan modernit jutut istuisikaan... Enkä jaksa olla sisustustrendien perässä muutenkaan. Huomaan varsinkin syksyn ja talven tullen lisäileväni rönsyileviä juttuja koko ajan lisää.


 Kollaasissa näet hyllyn alkuperäisessä kuosissaan. Jonkun romu, mä näin siinä mahdollisuuden! Ilmainen!Tuolta seinältä lähtöpassit sai lautashylly ja pääasiassa se olikin pölynkerääjänä tavaroineen. Enemmän käyttöä tuleekin tälle hyllylle, jonka uumeniin sain piiloon kaikkea tarpeellista, mm. kynttilät ja servetit valtasi laatikot ja reseptit sun muut "tärkeät" paperit laitoin lehtikoteloihin. Oi se istuu tuohon seinustalle, kuin olisi siinä aina ollut!
Ja arvatkaas mitä? Muutama päivä tuon hyllyn pongaamisesta, huomasin ilmoituksen ilmaisesta työpöydästä... Niin. Mies tykkää noutaa näitä mun pongailuja ympäri kylää ajellen :)

Mukavaa viikkoa :)

10 kommenttia

 1. Voi,miten hienoksi sä oot tuon tuunannut!!! Viis siitä onko joku last season, pääasia, että itte tykkää<3
  Mä sain just keittiön kaappien tuunauksen valmiiksi ja voisin vaan istua päivät pitkät ja ihastella niitä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se pääasia on! Monen kokeilun jälkeen tähän "tyyliin" oon aina palannut. Vitsi, mun täytyy tulla nyt kurkkaamaan sun kaappeja, varmasti iso muutos :)

   Poista
 2. Maali antoi kummasti ilmettä. Tuli hienon näköinen, muutenkin kivan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyllystä tuli kyllä kuin uusi...

   Poista
 3. Hieno duunaus, hyllykköhän on kuin uusi!!!
  Ei ole meilläkään viimeistä huutoa sisutelut, vaan vanhoja jo out-juttuja, muttei haittaa, jos niistä itse tykkää :)
  Sitä paitsi teillä on kaunista, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! No eikö vaan tullutkin! En mäkään ehtis/jaksaisi koko ajan uudistaa, out-juttuja löytyy meiltäkin niiiin paljon, mutta itse tykätään niin onks sen välii?!! :)

   Poista
 4. Sopii teille todella hyvin! Samaisesta ryhmästä myös bongaillut huippujuttuja ja lahjoittanut taas vastaavasti eteenpäin meille tarpeetonta! Sisustamisen ei tarvitse olla kallista, kun viitsii nähdä hieman vaivaa. 😊

  Mukavaa loppuviikkoa! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No niin ootki pongaillut ihan huippu kivoja löytöjä! Ihan parasta jos löytää pikkurahalla tai jopa ilmaiseksi jotain mieluista, ei todellakaan tarvi olla kallista:)

   Kivaa viikkoa sinnekin, pianhan me päästää juhlimaan <3

   Poista
 5. Kaunista tuli ja hylly sopii teille loistavasti. Koti on aina tärkeää tehdä itselle ja omalle perheelle sopivaksi. Viis muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juuri näin! Onneksi muu perhe tykkää tästä samasta tyylistä, ainoastaan vanhimman pojan huone on pelkistetty ja "modernihko" :)

   Poista

Kiva kommentti piristää aina <3