Harsoverhot kattoon!


Sain ihme siivous- ja sisusteluvimman eilen ja nyt se kohdistui meidän makkariin. Löysin ihanan sisustustyylin, jonka takana on Pauline Arcklin ja siitä inspiroituneena ripustelin harsoverhon kattoon. Tosin tämä mun tyyli on hieman tummanpuhuva, mutta tykkään! Koko aamupäivä tähän siivoiluun meni, mutta nyt on pölypallerotkin saaneet huutia joka nurkasta. Tuli kyllä ihan uusi ilme koko huoneeseen. 
Tarvitset muutaman nastan ja Ikean harsoverhot ja voila! Syksyllä kotiutin Anttilan konkurssimyynnistä naurettavan halvalla mustat pellavalakanat ja nämä on ihan parhaat. Päiväpeiton käytöstä oon luopunut jo aikoja sitten, koska makuuhuone sijaitsee yläkerrassa, saa petauskin olla huoleton. 
Tänne huoneeseen en aio mitään joulukrääsää kantaa. Lyhtyyn laitoin led-kynttilän, joka syttyy ja sammuu ajastimella. On kiva tulla nukkumaan, kun kynttilä palaa valmiina, eikä tarvis murehtia tulipalon mahdollisuutta. Meillä tällaiset kynttilät on käytössä myös lastenhuoneissa ns. yövaloina.
 Nyt sitten huvittaisi uudistella koko kämppä samalla "tyylillä", mutta en ajatellut tähän uhrata hirveästi rahaa, joten katsotaan mitä keksin... Paljon saa aikaan jo pelkällä tekstiilien vaihtamisella, roinan karsimisella ja siivouksella.Voidaankin nyt siis sopia, että makkarin osalta perusteellisimmat joulusiivot on tehty. Pelkkä imurointi saa lattianpesuineen lähempänä juhlaa riittää. Yks viikonloppu nimittäin Konmaritin ison vaatekaapiston sängyn vastaiselta seinältä ja ihan älyttömän paljon lähti roskiin/kiertoon vaatetta ja muuta roinaa. Uskomatonta mitä kaikkea sitä tuleekaan säilöttyä :O

Kivaa perjantaita :)