Viikonloppumoikat!


Nykyisin viikonloput hurahtavat todella nopeasti! Vaikka heräänkin aikaisin myös viikonloppuisin, niin silti päivissä tunnit loppuvat kesken. Tänä viikonloppuna hurautettiin viereiseen kaupunkiin poitsun jääkiekkopeliin ja nämähän on aina koko päivän reissuja. Monesti pääsen myös kirppareille ja/tai kaupoille pelien jälkeen ja niin nytkin. Kierreltiin parikin kirpparia ja tein pieniä kivoja löytöjä. Tuurin kyläkaupassa pyörähdettiin myös, mutta en jaksanut edes kaikkea siellä kiertää. Ihan liian iso ja mahdoton kauppa. Iski aivan älytön tavaraähky, enkä kotiuttanut sieltä mitään muuta sisustusjuttua kuin tuon jakkaran takan eteen. Tosi kiva ja ihmeen tukevakin se on!

Täällä on tapahtunut pieniä muutoksia lastenhuoneissa. Laitoin molempien pikkuisten sängyt myyntiin ja koko yläkerta on nyt jostain ihmeen syystä mullin mallin. Alakertaan on rakentumassa miehelle oma työhuone ja etsinnässä on joku isohko työpöytä, jonka voisin maalailla uuteen uskoon. Haaveilen löytäväni käytettynä (halvalla)  mäntyisen koulupöydän, jonka voisin tuunata RM tyylisesti. Tästä huoneesta raahattiin rautasohva neidin huoneeseen ja uuden sängyn lumoissa on tyttö joka aamu pedannutkin sänkynsä. Tätä _ei ole koskaan_ ennen tapahtunut! 

Viikolla kotiutui myös hurjan ihana paketti Sisustusliike Dreamsista. Mm. tuo rottinkinen säilytyskori paljastui sieltä. Se pääsi säilömään lehtiä ja päivän postia hyllynpäätyyn.Tänään saatiin odotettuja kavereita kylään ja lapset kävivät ihan ylikierroksilla.  Oli niin paljon asiaa ja esiteltäviä juttuja... Oli tosi ihana nähdä Hanna ja Sami :) 
Nyt on suunnitelmissa kantaa varastosta pulpetti yläkerran aulaan ja yks naulakko pitäisi ruuvailla sen yläpuolelle. Sitten me ollaan ansaittu sauna ja löhöily telkun edessä.

Palaan pian helpon kakkuohjeen kanssa, moikka!


1 kommentti

  1. Viikonloput menevät aina tosiaan ihan liian nopeasti,useasti tulee havahduttua sunnuntai iltana että mitä menikö viikonloppu jo ;) Minä tein koko viikonlopun opiskeluhommia ja päätin että ensi viikonloppuna en aukaise yhtäkään oppikirjaa :) Kivalta näyttää kodissanne <3 Mukavaa lokakuuta <3

    VastaaPoista

Kiva kommentti piristää aina <3