Vanhan pulpetin paluu...


Varastoon hylätty kahdenistuttava vanha pulpetti pääsi viime viikonloppuna takaisin sisätiloihin. Pulpetti palveli hyvin oman aikansa tytön huoneessa, mutta koulun alettua muutama vuosi sitten, se sai myyntituomion. Koululainen tarvitsi kunnon työpöydän ja tarpeeksi tilaa askarteluille ja muille tyttöjen jutuille. Onneksi kannettiin se ekaksi vain varastoon, johon se unohtuikin tavarakasojen alle. Tietokonepisteen siirryttyä tuosta yläkerran aulan nurkkauksesta siihen jäi ihan pulpetin menevä aukko.  Naulakko seinälle siirtyi mun huoneesta ja yhdessä pulpetin kanssa ne muodostavan kivan parin.
Tähän muutokseen meni 0e ja just nämähän onkin niitä parhaimpia ja innostavimpia juttuja. Tuntuu mukavalta, kun kalusteet ja tavarat alkavat vihdoin löytää pysyvät paikkansa. Näin niinkus 8 vuoden asumisen jälkeen :) Ennen kuvia tuosta kohdasta näet TÄÄLTÄ. Tuo työpiste oli myös aikansa kiva, mutta nyt tulevaisuudessa me tarvitaan ihan oikea työhuone mappihyllyineen, joka sijaitsee alakerrassa. Kuormalavallekin löytyi uusi käyttötarkoitus, joka taisikin vilahtaa jo instan puolella. On ollut jotenki tosi mukava viikko, oon saanut aikaan kotonakin kaikenlaista pientä. Lapsia on ollut sääli lähettää koulumatkalle kylmyyteen ja itse oon saanut jäädä lämpöiseen kotiin. Ois voinut pujahtaa vaikka peiton alle muutamaksi tunniksi, mutta enpäs ole malttanutkaan. Mitään pakollista menoa kun ei ole ollut tällä viikolla, niin on ollut mukava vaan hoidella rästijuttuja kotosalla. Eilen poikkesin pikaisesti Sapiran loppuunmyynnissä ja melko maltilliset oli ostokset sieltä tällä kertaa. 

Tänään lasten lähdettyä aamulla kouluun, aloin tallentaa kuvia ulkoiselle kovalevylle. Tuo homma on tykyttänyt takaraivossa jo pitkään, mutta nyt sain senkin hoidettua hiljaisessa talossa. Nykyisin tämä tietsikan avaaminen kun vaatii pientä ponnistelua...!
Viikonloppuna on tiedossa, no mitäpä muutakaan kuin jääkiekkopeli sekä työhuoneen sisustelua. Jospa saisin senkin vihdoin valmiiksi, hiljaa hyvä tulee...

Mukavaa perjantaita :)

3 kommenttia

 1. Hei kivalta näyttää <3 Ja nää sisustelut mitkä maksaa just ton 0 euroa on parhaita :) Kiva pulpetti ja ihana tuo seinähylly ;) Kivaa viikonloppua <3 ja tsemiä jääkiekkopeliin ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis pulpetti! juu on kyllä mahatavaa laittaa paikkoja uuteen uskoon, kun kaikki tavara löytyy omasta takaa :) itse tapaan monesti laittaa tilpehööriä hetkeksi kaapin uumeniin ja myöhemmin kaivan ne sieltä esiin tyytyväisenä. Turhaa ostaa aina uutta!

  VastaaPoista
 3. Ihana pulpetti ja kiva juuri tuossa!
  Itse suosin juuri tuollaista sisustustamista, että vanhaa "romua" ei hävitetä vaan kaivellaan jostain varastoista taas tuonnempana esiin. :)
  Iloista rentoa lokakuuta sinne! <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)