Lahja miehelle...

No vihdoin! Nimittäin ainoastaan miesten asusteisiin ja tarvikkeisiin erikoistunut liike. Trendhim on tanskalaistaustainen asustekauppa, josta löytyy varmasti vaativaankin makuun tuote.
 Liike on perustettu vuonna 2007 kahden 18-vuotiaan Sebastianin ja Mikkelin palavasta halusta perustaa oma yritys.
Alussa toiminta keskittyi pelkästään kaula-ja rannekorujen ympärille, etenkin nahkarannekkeet olivat iso hitti ja ovat sitä edelleen. Valikoima laajeni kuitenkin nopeasti muihinkin miesten asusteisiin. Työntekijöitä palkattiin lisää sekä varasto- ja työtiloja kasvatettiin.

 Nykyään toiminta on laajentunut Norjaan, Ruotsiin, Suomeen ja Alankomaihin. Tänä vuonna suunnitelmissa on laajennus 10 uuteen maahan. Luettuani Trendhimin ydinarvot, en epäile laajentamistavoitteiden onnistumista ollenkaan. Asiakkaiden ostokokemus on erittäin tärkeä, mutta myös työpaikkana yritys vaikuttaa ihanteelliselta.


Meillä ainakin on tosi hankala (lähes mahdoton) saada miestä kiertelemään kaupungille shoppailemaan itsellensä vaatteita, asusteista nyt puhumattakaan. Nyt me selailtiin vaan kotisohvalla nettisivua, josta löytyy yli 3000 tuotetta! Parranajotuotteet, solmiot, kellot, laukut, vyöt, aurinkolasit you name it! Erityisesti koruvalikoima on ihastuttavan suuri. Nahka ja teräs ovat olleet kautta aikojen miesten suosikkimateriaaleja ja munkin mies ihastui nahkarannekkeisiin. Tällä kertaa hän valitsi kuitenkin itsellensä kellon, joka sopii päivittäiseen arkikäyttöön. Myös miestenkellot selattiin edestakaisin moneen kertaan, tarjolla onkin runsaasti eri tyyleihin sopivia kelloja. Löytyy nimittäin vintagesta sporttikelloihin, myös taskukellot kuuluvat valikoimaan. Oi kumpa toi mies suostuisi vain käyttämään pukua!
Tämä Spyder Blue -kello on ruostumattomasta teräksestä valmistettu ja sinisävyinen lasi näyttää eri kulmasta katsottuna joko kirkkaalta tai vahvan siniseltä. Kellossa on mekaaninen koneisto, joka virittää itse itsensä aina uudelleen kun on liikkeessä. Hyvästi patterinvaihdot!
Mies on kärsimättömästi odottanut saavansa kellon ranteeseensa, koska lupasin sen käyttöön vasta sen jälkeen, kun saan kuvat napattua talteen. Mutta onhan se nyt hieno! Tosi rento! Tyylikäskin!Asiakaspalvelu on nopeaa ja ystävällistä. Itse sain tuotteen kolmessa päivässä ja tavallinen toimitusaika heillä onkin 1-7 arkipäivää. Toimituskulut voit unohtaa kokonaan ja palautusoikeuskin on hurjat 365 päivää. Trendhim on ylpeä tuotteistaan ja syystäkin!PsssssT !!! Isäpäivä lähestyy ja suosittelenkin kurkkaamaan jospa löytäisit tänä vuonna lahjan helposti verkkokaupasta tilaamalla. Kyllä jokaisella miehellä pitää kellon lisäksi olla joku muukin asuste! Itse ainakin tiedän mitä klikkaan koriin seuraavaksi... :)

*blogiyhteistyö*

4 kommenttia

 1. No mutta, kiitos kun vinkkasit tästä. Tiedän että tää helpottaa jatkossa just esim. kellon etsintää (se mitä ollaan jo muutaman kerran tehty, mutta ei sopivaa ole löytynyt.) Kukaan ei myöskään tiiä, jos mä vahingossa tilaisin itelle tuolta jotain samalla, sillä heti osu kaksi asiaa jotka oli tosi makeita!!! :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa kivalta kaupalta :) Täytyy vilkaista!

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköinen miestenkello ❤️ Tää onkin hyvä isänpäivä lahja idis 😀Kivaa keskiviikkoa 🍁🍂🍃

  VastaaPoista
 4. Kiitos, löytyi vaikka mitä joululahjaideoita miehelle! Helpottaa kummasti =)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)