Uudet tasot keittiöön dc-fixillä


Hellou!

Innostuin puupenkin päällystämisestä Lildlin halpismuovilla niin paljon, että katse hakeutui salakavalasti pyökin värisiin keittiöntasoihin. Tuunatusta penkistä löytyy juttua TÄÄLTÄ. Halusin kuitenkin hieman rauhallisemman puukuosin, sekä ihan aitoa DC-fixiä tähän tuunauskohteeseen. Kylläpä olikin laadussa eroa! Tämä fixi löytyi ihan vain Prismasta ja nappasin kärryyn pari rullaa Vallilan muovia. Lauantai-iltana aloitin tyhjämällä kaikki tasot (huh tuota roinan määrää!) ja pyyhin tasot putipuhtaiksi. Apuvälineinä mulla oli tapettilasta, vatupassi, viivoitin, terävä mattopuukko sekä hiustenkuivain.

Aloitin muovituksen helpoimmasta, eli tasoista joissa ei tarvinnut leikellä. Rulla oli sopivasti tason levyistä, 67,5 cm joten työskentely oli helppoa, koska mitään kohdistuksia ei tarvinnut. Olin tietenkin arvioinut ihan väärin menekin ja tarra loppui kesken. Toisaalta kellokin oli jo niin paljon, että oli aika painua pehkuihin... Seuraavana aamuna edessä oli vaikeimmat kohdat, eli hella-ja allasnurkat. Näissä vierähti tovi jos toinenkin, koska halusin saada mahdollisimman siistit niistäkin. JA ONNISTUIN!
Tarrojen liitoskohdat laitoin noin puolisen senttiä päällekäin, ettei vesi pääse tason ja tarran väliin. Ei siitäkään hassumpi tullut. Kulmia tehdessä lämmitin hiustenkuivaajalla muovia ja taso ikäänkuin imaisi tarran itseensä. Samalla tavalla kiinnitin kaikki reunat.
Ollaan todella tyytyväisiä lopputulokseen ja uskon, että kun on tullut aika repäistä tämä tarra irti, tilalle laitan jotain muuta dc-fixiä. Alkuperäiseen tuskin on paluuta... Muutos on valtava näin livenä, valoisuus lisääntyi ja koko keittiö raikastui. 
Erityisen ylpeä oon siitä, että tein koko homman ihan itse, ilman miehen apua! Ha, kyllä me naisetkin osataan.
Paljon on ollut kirjoituksia, miten tuo fixi soveltuu elintarvikkeiden kanssa, mutta ei meillä ainakaan tasoa vasten käsitellä muutenkaan mitään ruokia ilman alustaa tai leikkuulautaa. Valokuvia olisin halunnut räpsiä valoisaan aikaan, mutta iltasella nämäkin tuli räpsittyä. Päivien valoisa aika alkaa taas uhkaavasti lyhentyä ja pitäisi yrittää opetella kameraan paremmat asetukset, huoh. Postausta on pitkittänyt myös mun ja miehen matka Bremeniin, jossa kävimme juhlimassa 10-vuotis hääpäivää. Vallan mukava irtiotto arjesta siis takana! Mutta ihan varmasti tulee keittiö näkymään kuvissa myöhemminkin, toivottavasti paremmilla kuvilla sitten. Nyt oon ihan liian innoissani tästä muutoksesta :)

Vanhoja kuvia keittiöntasosta mm. TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ

Nyt valmistaudun työpäivään, josta toivon mukaan tulee lyhyt!

Kivaa perjantaita :)