Tuunattu penkki


Moiks!

Tulin pikaisesti vilauttamaan pikkuisen tuunausprojektin, jonka sain tänään aikaiseksi. Eli Lildlistä ostin pari rullaa tuota puukuvioista kontaktimuovia, jota moni muukin on hankkinut. En uskaltanut alkaa muovittamaan meidän seiniä, (vielä ainakaan) joten nyt oli keksittävä jotain muuta. Kannoin terdeltä mustan penkin sisälle ja eilen illalla hetken mielijohteesta maalailin sen kalkkimaalilla valkoiseksi. Muovi kanteen ja siitä tuli tosi kiva!Penkki saa nyt olla tuossa pöydän edessä, monesti tyttö raapustaa läksynsäkin olkkarissa ja takansytyttäjälle on nyt myös istuin lähellä. 


Tarkoitus ois vielä pari vaatekaapinovea peittää tuolla tarralla.  Halvalla kyllä saa uutta ilmettä ja helppohan tuo on nypätä pois jos kyllästyy.
Heräsin tänäänkin tosi aikaisin ja ehdinpä kirpullakin pyörähtää. Kuukauden kestänyt uusi ruokavalio on vaikuttanut tosi positiivisesti, eihän tätä malta lopettaakaan. Miehet ovat viettäneet jäähallielämää aamusta alkaen, joten nyt ois kyllä jo aika kotiutua. Täällä ois sauna päällä!Suloista sunnuntai-iltaa :)

7 kommenttia

 1. Tuli kiva! Pienet jutut tekee paljon. Mutta Lidlin kontaktimuovilla ei kannata mun kokemuksen mukaan tehdä seinäpintaa. Se ei pysy. Tein meidän kodariin osan seinästä Lidlin "dc-fixillä" ja nyt pitäisi nyhtää se irti kun reunat irvistää. Sen kanssa oli monta muutakin ongelmaa, mutta tuo on suurin. Pienen pinnan kanssa ei ollut ongelmaa, (ja se aito paksumpi dc-fix on ihan eri laatuista)

  Ihan asian vierestä - miten kummassa suostutelit miehen tuohon tynnyriin? :D mä haluaisin mustan meille keittiöön apupöydäksi, mutta mies pistää hanttiin sen minkä ehtii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Joo, aika heikkolaatuista on tuo lildlin muovi, eikä se ole ollenkaan aitoa dc-fixiä. En uskaltanut alkaa seiniä muovittamaan kun luin home-juttua kontaktimuovituunaajat-ryhmästä. Mä laittelen tuota vain johonkin kalusteisiin ja just noihin vaatekaapinoviin. Saas nähdä pysyykö niissäkään?!
   Ei tuo mies sanonut juuta eikä jaata kun kantoi tynnyrin sisään. Asiaan vaikutti varmasti se, ettei tuo tuoksahda miltään, eikä oikein öljytynnyriltäkään näytä tuunailun jälkeen :)

   Poista
 2. Penkistä tuli tosi nätti. On kuin olisi uusi ja aitoa puuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä siitä tuli kiva ja kelpaa meille hyvin!

   Poista

Kiva kommentti piristää aina <3