Kulkurin Kartano- vinkkejä jo pukinpussiin!

Kirsi-Marja Niskasen perustama Kulkurin Kartano valmistaa tuotteensa Luvialla käsityönä, eettisiä ja egologisia arvoja kunnioittaen. Tuotteet ovat siten kotimaisia sekä luonnonmukaisia. Näiden tuotteiden valmistuksessa ei käytetä eläinkokeita, eikä niiden valmistus rasita ympäristöä. Tuoksuina käytetään pääasiassa eteerisiä öljyjä, osassa tuoksuina on korkealuokkaiset parfyymituoksut. Näin ollen ne ovat hellävaraisia myös iholle. Myös tuoksuttomia tuotteita on saatavana.

Sain testattavaksi Kaunis-sarjasta 5 eri tuotetta, joiden värit ja pakkaukset houkuttelevat tuoksuttelemaan jo pelkällä ulkonäöllään.


Sokerikuorinnat sisältävät kaakaovoita ja sokeria. Iho jää pehmeäksi kaakaovoin ansiosta ja sokeri kuorii hellästi.
Hohkakivisaippuat sisältävät saippuaa ja hohkakivijauhetta. Tämä saippuapala pesee ja kuorii jalat.


Mulla on menossa joku kestoihastus kaikkiin erilaisiin saippuapalasiin! Nämäkin tuotteet on pakattu kauniisti ja niitä on kiva pitää ihan esilläkin. Kaunis vartalo-ja kasvosaippuoista testiini pääsi hunajan ja sitruunan tuoksuinen palanen. Siis aivan ihana tuoksu! Tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille ja on hoitava.Keittiösaippua jättää sitruksisen tuoksun jälkeensä ja tämä tuote on monikäyttöinen esim pesusienen/tiskirätin kanssa. Voit puhdistaa ikkunoita, tahroja,  keraamisen lieden ja melkeinpä minkä pinnan tahansa. 


Pyykietikasta olin kuullut jo etukäteen ja nyt innoissani testasin ja ihastuin. Pyykistä tulee pehmeää ja etikka kirkastaa värejä. Etikka neutraloi myös pesuaineejäämiä koneessa ja pyykissä eikä tämä sisällä fosfaatteja, zeoliittiä eikä väriaineita. Mun käytössä on raparperi-sitruunan tuoksuinen etikka ja puhdas pyykki ei ole tuoksunut yhtään etikalta. Mikäli se tuoksahtaisi etikalta, haju haihtuu pyykin kuivuessa. Näitä tuoksuja on saatavana myös muita!
Itse aion tehdä tästä laimennetun seoksen sumupulloon ja käyttää myös siivouksessa.


Oliko tuttuja tuotteita? Suosittelen kokeilemaan, jos arvostat kotimaisia, laadukkaita luonnontuotteita!

Tuotteiden jälleenmyyjiä TÄÄLLÄ

Ja itse aion shoppailla lisää tuotteita meitä lähinnä olevasta Sapirasta ja Sisustus Starsista

*yhteistyössä Kulkurin Kartano

3 kommenttia

 1. iiks, mun on kans pakko hakea tuota pyykkietikkaa testaukseen ja kätevää jos sitä voi käyttää sit siivouksessakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hae ihmeessä ja kokeile noita muitakin! Keittiösaippua erityisesti, oi ja tuo kasvosaippua oli ihana :)

   Poista
  2. Voi hae ihmeessä ja kokeile noita muitakin! Keittiösaippua erityisesti, oi ja tuo kasvosaippua oli ihana :)

   Poista

Kiitos viestistäsi :)