Keittiössä...


Voi mahdoton tuota lasipurkkien määrää mitä on tullut keittiön tasoille kerättyä. Jokainen purkki sisältää jotain (muka) niin tärkeää, ettei yhdestäkään voi luopua.  Innostuin viikolla siivoilemaan keittiöntasot ja pyyhkimään ne perusteellisesti. Samalla vaihtelin hieman purnukoiden paikkoja. Kovin suurta ja mullistavaa muutosta ei täällä voi tehdä, enkä haluakaan tinkiä tietyistä asioista. Esimerkiksi veden- ja kahvinkeitin pitää olla käytännön syistä vesipisteen lähellä. Sekä tasolla täytyy olla tilaa kokkailuunkin!
Mutta kylläpä tuo pienikin muutos piristi ja tieto siitä, että tasojen jokainen nurkka on puhdas, tuo hyvän mielen.  Lempimausteet ja pesuaineet saa majailla ihan näkyvillä. Käsirasva pitää tietenkin olla myös ihan tuossa :)
Olkkarista vaihdettiin matto keittiönpöydän alle ja uusi matto kotiutui olohuoneeseen. Nyt on mukavaa, kun mattoa riittää tuolien alla sisustussääntöjen mukaisesti. Nämä onkin instaseuraajille tuttuja juttuja.


Kuvat on nappailtu hämärässä, sadepäivänä, enkä saanut kameran asetuksia tämän kummemmin kohdilleen. Nyt yritän tutustua noihin ISO-arvoihin,  suljinaikaan ja f-lukuihin. Huh kun alkoi jo väsyttää pelkästään noiden kirjoittaminen tuohon ylös...  Paljon ennemmin nappaan jonkin mielenkiintoisen kirjan käteen!


Meidän miehet ovat Alavudella jääkiekkoturnauksessa ja vietin rauhallisen päivän murkun ja tytön kanssa. Neidillä on tosin ollut kamu koko päivän ja murkunkin sain raahattua mukaan vain parturiin.  Pikaisen kirppiskierroksen tein ja kotiutin pääasiassa kirjoja, tuota muuta roinaa kun löytyy jo omasta takaa ihan tarpeeksi!
Nyt kynttilöitä ja joku oma sarja telkkuun pyörimään, eiköhän ne miehetkin sieltä illan mittaan kotiudu,

Mukavaa viikonloppua!