Farkkujen uusi elämä
Löysin kivan idean netistä, joka oli toteutettu vanhoista farkuista. Mun mieleen tuli heti murkun persukselta revenneet farkut, joita ei voinut enää korjata mutta en ollut malttanut heittää heti poiskaan. No hei onneksi en! 


Vähän se on väljä tuosta vyötäröltä, mutta voihan tuohon napinreikiä tehdä lisää. Ja toisaalta tykkään kun se roikkuu tuossa vähän löysällä. Mutta vitsit että on nyt kätevää, kun voi kantaa mukanaan kaikkea tarpeellista kamaa. Tai siis enhän mä tuossa nyt ihmisten ilmoille lähde... Tein tämän ensisijaisesti puutarhavälineille, jotka kulkee näppärästi mukana pyöriessä tuolla puskien seassa. Mutta koska tällä hetkellä ei tule puutarhassa mitään tehtyä, niin tämä päätyi nyt tuunaajan essuksi. Mulla on aina hukassa mittanauha, ruuvit, pensselit, nastat ruuvimeisselit sun muut. Isoihin taskuihin mahtuu vaikka mitä tarpeellista! Tämän kääräisen tästä lähtien vyötärölle kun alan tuunailemaan :)


Leppoisaa sunnuntaita !12 kommenttia

 1. Kätevä idea!

  Kaunista sunnuntaita sulle Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mukavaista viikkoa sinne!

   Poista
 2. Jeei, ihana vinkki. Mun sisustusopinnossa alkaa juuri "rakennustyö sisällä"-osio ja siihen pitää hankkia työvaatteita. Mutta tuo ois aivan ihana lisuke niihin. Ajattelin käyttää työvaatteina pelkaästään risaset farkut ja joku väljä paita... mahtavaa. Leikkasit vaan? Ei mitään ommeltavaa...??
  Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Siis joo, leikkasin vaan! Joku pitkähermoisempi varmaan ompelisi tuon helman, mut en mä... Työvaateeksi sopii kyllä just hyvin sinne sun opintoihin, nyt vaan tuunailemaan :)

   Poista
 3. Farkku taipuu todella moneen :) Yksi lemppari materiaalini. Hieno lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä kannata heittää risoja pois! Kiitos:)

   Poista
 4. Onpas kätevä tarvikevyötäröessu :) Etenkin just puutarhassa kulkee mukana mm. leikkurit sun muut tarpeet !
  Kivaa sunnuntaita sinnepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tavallisesti puutarhassakin tavarat just sillätoisella puolen tonttia kuin mitä pitäisi. Nyt ne kulkee sitten mukana :)
   Kivaa viikkoa :)

   Poista
 5. Voi että miten kätevä idea!! Nyt ottaa päähän, että juuri tällä viikolla heitin menemään risat farkut :( Tuo voisi olla hauska siis töissäkin, kun siellä mulla kans aina tarve mittanauhalle, saksille, jne.. Mutta tosiaan kotitouhuissakin! Mahtava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi, käy hakees kirpparilta jotkut ? Sopii kyllä muutes sun työpaikallekin just eikä melkeen :)

   Poista
 6. Täähän on tosi hyvä idea :) Mäpä lähdenkin käymään ton meidän murkkuikäisen neidin kaapilla katsomassa löytyiskö sopivia farkkuja tähän hommaan ;) Kivaa syyskuun viimeistä viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee ihmees sinne penkomaan jos löytyis kivat tuunailtavat :) Muksaa viikkoa sinnekin :) <3

   Poista

Kiitos viestistäsi :)