Yläkerran aulassa...Hei!
Hitsi miten nopeasti viikonloput hurahtavat. Oon ollut molempina aamuina hereillä touhuilemassa aikaisin ennen muuta perhettä ja silti ei päivissä tunnit riitä kaikkeen mitä haluaisi. Jotain pientä on täällä silti saatu aikaiseksi, kivaa kyllä puuhastella ilman mitään aikatauluja.
Seinäjoen asuntomessut on olleet jo hetken ohitse ja sain sieltä takaisin tuon polkupyöränvanteesta tekemäni valaisimen. En halunnut sitä ripustaa enää ulos terassille vaan kokeilin sitä jopa keittiöön saarekkeen päälle. Siinäkin se oli kiva, mutta sittenkin se päätyi yläkerran aulatilaan. Hommasin siihen nyt ripustusta varten narujen tilalle ketjut ja onhan se nyt mageempi!
Illat ja yöt on jo niin pimeitä, että tuo valo saa palaa tuossa yövalona. On kyllä mukavaa kun tulee syksy, eikä haittaa sadekaan.  
Kynttilöitä onkin jo tullut polteltua ja kirjoihin koukutuin kesäloman aikana eikä loppua näy. Osittain tästä johtuu blogihiljaisuus, enkä oikeastaan ole tänne edes kaivannut.  Koulut ja harrastukset on lähteneet käyntiin täydellä teholla ja tänä iltana on vuorossa taidekoulu. Miehen tytär muuttaa ensi viikonloppuna uudelle paikkakunnalle ja se vapauttaa meille yhden huoneen alakerrasta. Puoli vuotta jonka hän meillä asusti, meni hurjan nopeasti. 

Vaikka tämä aula on pääasiassa lasten käytössä, niin tuossa on mukava iltaisin katsella leffaa tai sarjoja. Monesti kun väsy yllättää kesken elokuvan, matka omaan makkariin ei ole pitkä raahautua :)Mulla on kesken ulkona pieni kukkapenkkiprojekti, jota duunailtiin eilen illalla tihkusateesta huolimatta. Näyttääpä sää samalta tänäänkin, mutta aion käydä vähän kuopimassa ennen iltavuoroa,

Moikka!

4 kommenttia

 1. Ihana tuo lamppu <3
  Teillä näyttää aina niin kauniilta ja blogistasi saa inspiraatiota, kiitos siitä :)
  Mukavaa syysviikkoa! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva idea toi lamppu. Minäkin tykkään kynttilöistä ja muista ns. himmeistä valoista.
  Yövalo on hyvä, meilläkin vaikka ei ole lapsia.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää yläkerran aulassanne <3 Tuo vannevalaisin sopii tosi hyvin myös sinne, hyvä talven säilytyspaikka tuossa <3 Ihana tuo koristesisustustakkasi :)

  VastaaPoista
 4. Kiva toi vanne valaisin. Ja muutenkin kivan näköistä.
  Oikein hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista

Kiva kommentti piristää aina <3