Villla BohemianViime viikko oli mulla ensimmäinen työviikko loman jälkeen ja ihmeen kivuttomasti sujui arkeen palaaminen. Tosin työviikko oli mun osalta vajaa, koska Hanna kutsui So-bloggareita torstai-illaksi kotiinsa poolpartyihin/rapujuhliin. Juhlat järkättiin nyyttärimeiningillä ja tarjolla oli vaikka mitä herkkua!
Palju oli myös kuumana ja uima-altaaseenkin sai pulahtaa.

Hannan koti on aivan ihana! Oli mahtava kierrellä huoneita ja ihastella viimeisen päälle suunniteltuja yksityiskohtia. Etenkin seinät ja lattia vei sydämeni sekä portaiden rautaiset kaiteet ja portit ihastutti. Harmittaa, etten räpsinyt kuvia enempää.
JOs talonrakennus tai remppakuume polttelee, kannatta kurkata heidän yritys Rakennusliike
Sarkoa Ky, jossa Hannan mies toimii rakentajana. Myös Seinäjoen asuntomessuilta löytyi yrityksen rakentamana talo Nixi.
Tykkään tästä rohkeasta sisustustyylistä, kumpa itsekin uskaltaisi. Nyt tekis mieli heivata RM-massatuotteet myyntiin ja kaikki mukin roina sen mukana... :) 
Ilta jatkui muutaman naisen osalta Vauhtiajoihin, mutta itse suuntasin kotiin nukkumaan, koska varhain aamulla auto starttasi kohti Poria ja Porispereä. Onnistunut reissu muuten sekin!

Nyt jaksaa taas :)

6 kommenttia

 1. Sopii ton talon tyyliin. Kaiteet sopivat tuonne, mutta ei meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii kyllä todellakin, kuvat ei anna oikeutta ollenkaan tälle kodille :)

   Poista
 2. Älä nyt ainakaan hetken juohteesta niitä RM tuotteita myyntiin pistä ;) Hienoa oli saada tavata niin uusia kuin vanhojakin Sobloggaajia. Seuraavaa tapaamista odotellessa. Kiitos postauksesta ja kauniista sanoistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en, eikä mies varmaan antaisi lupaakaan siihen :) Oli tosi mahtava tavata kaikkia taas ja kumpa pian uudelleen!

   Poista
 3. Ihanasti sisustettu koti ❤️ Mä ihailen tuota taitoa saada koko kodista samaa tyyliä myötäilevä ❤️ Mukavaa loppuviikkoa ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ihana koti ja livenä pistää huokailemaan! Satumainen!
   Kivaa viikonloppua sinne <3

   Poista

Kiitos viestistäsi :)