Terra by Compagnie De Province

Pääsin SO-bloggarina mukaan testaamaan Compagnie de Provincen Terra-sarjan tuotteita. Olen näitä nyt kuukauden verran käyttänyt ja vihdoin pääsen tänne niistä teillekin kirjoittelemaan.

 S.Luhtalan maahantuomaan sarjaan kuuluu nestesaippua, suihkugeeli, palasaippua, käsivoide sekä silitysvesi. Tuotteet ovat kasvipohjaisia, papabeenittomia eikä niitä ole testattu elämillä.  Valitsin itselleni Marseille palasaippuan, orange confite käsivoiteen sekä nestemäisen marseille suihkugeelin vartalolle. 

Palasaippua

Eniten itseä kiinnosti tämä iso saippuakuutio. Perinteinen Marseillesaippua on nimensä mukaan kotoisin Marseillesta, Ranskasta.  Tämä saippua on todella monikäyttöinen ja hellävarainen. Vaikeat tahrat, siivous, ihon puhdistus, tekstiilien ja nahankin voi tällä puhdistaa. Nettiä selatessa, olin tyytyväinen etten koskaan sortunut ostamaan esimerkiksi Tokmannilla myytävää le Chat "kissasaippuaa" jota ilmeisesti markkinoidaan virheellisesti aitona Marseillesaippuana. 
Kokeilin nyt ensin puhdistaa tällä meikkisiveltimet. Halkaisin kuutiosta pienen palasen veitsellä ja hieroin sivellintä saippuaan. Huutelu juoksevalla vedellä ja annoin sivellinten kuivua. Tämä meikkausvälineiden pesu pitäisi ehdottomasti muistaa tehdä useammin ja Marseillesaippua on paras puhdistusaine näillekin välineille.
Käsivoide

Ihanan pehmeä ja ylellisen tuntuinen voide imeytyy nopeasti ja jättää ihon pehmeäksi. Tuoksu on miellyttävä ja tuota onkin tullut lisäiltyä nyt pitkin päivää.

Suihkugeeli

Nestemäinen saippua valmistetaan samoja perinteitä noudattaen, kuin kuutio Marseille. Oliiviöljypohjainen saippua on miedon tuoksuinen ja se on rikastettu sheavoilla. Tykkäsin tosi paljon tästäkin tuotteesta ja plussaa tuo myös uudelleen täytettävä pumppupullo. 
Asuntomessuillakin pongasin monestakin kohteesta näitä pulloja, onhan ne kivan näköisiäkin! Jälleenmyyjiäkään ei tarvitse kaukaa etsiskellä ja täältä etelä-pohjanmaalla tuotteita löytyy:

Sapira - Seinäjoki
Sisustus Star - Kauhava
Sisustus Kokon - Alajärvi
Latva-Rasula - Lapua

Sekä Stocmannit, Sokos (Oulu ja Tampere) Loviisan Aitta, Hyväntuulenpuoti (Pori ja Tampere) Artteli shop Rautalammella, Eveliinan talo Nokialla,  Casa Rosalin Sastamalassa, Kauvatsan kyläkauppaja Pieni kamari Jyväskylässä.

Itse aion kyllä hankkia näitä lisää ja koukuttaa muunkin perheen näihin :)

*blogiyhteistyö S.Luhtalan kanssa 

2 kommenttia

  1. Iiks mäkin haluun kokeilla näitä, hmmm mistähän mä löydän niitä täällä päin täytyy lähtee shoppailee ;) Mukavaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista
  2. Pitäispä joskus kokeilla, kun noinkin läheltä löytyy kauppa (S:joki ) :) :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)