Kotopirkkojen toteuttama leikkimökin sisustus asuntomessuille

 Hei!

Me seinäjokiset Kotopirkot saimme upean tilaisuuden sisustaa Woodfox Oy:n valmistaman leikkimökin asuntomessualueelle. Tartuimme innolla haasteeseen ja meille tyypilliseen tapaan sisustus on toteutettu DIY-tavaroilla ja hauskoilla ideoilla. Mökki myydään tarjousten perusteella messujen päätyttyä (tavarat eivät kuulu kauppaan)
Mökki on mielestäni tosi monikäyttöinen, kun pikkuset leikkijät ovat kasvaneet kotileikkien ohi, tuosta voi tehdä vaikkapa kesäkeittiön, puuvajan, varaston, huvimajan...

Sisustimme mökistä kioskin ja tarjolla on jäätelöitä, limsaa, leivonnaisia, karkkeja. Liitutauluun on kirjoiteltu hinnastoa ja muutama helppo herkkuohjekin.Mökistä löytyy useita kivoja tee se itse-ideoita, käy ihmeessä kurkkimassa! Oma suosikkini on tuo Tiinan "naruhylly" puuhelmineen.

Toteutuksen takana olleet taitavat naiset blogeineen:

Yhteistyössä:
Tämä mökki sijaitsee messualueella kohteiden 38 ja 40 välissä. Leikkikentän, vessojen ja kahvion vieressä.

Asuntomessut Seinäjoella 8.7- 7.8 2016

2 kommenttia

  1. Wau mä haluun ton kesäkeittiöksi. :) Hihiiii. Miten ihanan piristävä. Ehkäpä käyn kurkkaamassa tarkemmin kun pääsen asuntomessuvisiitille. :)

    VastaaPoista
  2. Tuosta tulis nii hyvä kesäkeittiökin, nimittäin toi päätykin aukee kokonaan... Mä niin halusin tämän kans mut mut... Käy ny ihmeessä kurkkii meidän mökkiä!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)