Kollaasiseinä eteiseen & Sisustusliike Dreams

Ihana yhteistyökumppanini Jessica otti yhteyttä Sisustusliike Dreamsista.  Hänen kivijalkaliikkeensä sijaitsee Kouvolan ydinkeskustassa ja he tarjoavat asiakkaille mitä parhainta ja rentoa asiakaspalvelua. (Näin olen kullut, kumpa itse joskus pääsisin myös käymään!) 
Heidän päätuotemerkkejään ovat: Riviera Maison, Pappelina, LuinSpa, Lyhtytalo, Bukowski, Lene Brjerre yms. Käy ihmeessä kurkkimassa Jessican nettikauppa, siellä on hyvät tarjouksetkin menossa! (Mun mielestä tässä nettikaupassa on aina jotain kivaa tarjouksessa!) 

Suoraan RM-tuotteisiin pääset TÄSTÄ---kliks
SummerSALE TÄSTÄ---kliks


Ajoitus ei voisi ollut yhtään parempi tälle yhteistyölle. Lomalla alkoi nimittäin poltella näppejä nuo RM-valokuvakehykset, jotka otettiin (en muista minkä)  sisustusprojektin alta pois olkkarinseinältä. Niistä oon haaveillut kollaasiseinää ehkä ikuisuuden, mutta nyt kesäloman aikana sain tartuttua toimeen.  
Latasin kehyksiä koukkuineen eteisen lattialle ja sommittelin ne suunnilleen malliksi miten ne haluan seinälle kiinnitettävän. Ihan haluamallani tavalla se ei onnistunut, koska halusimme koukut kiinnittää puuhun, mutta lopputulokseen oon kyllä todella tyytyväinen.  Ainakin jostain koukuista on pakko löytyä puuta takaa, jos vaikka haluan jotain raskasta siihen roikkumaan.Harmittelin, kun kollaasi jäi heti ikäänkuin yhtä kehysjuttua vaille ja silloin kuin tilauksesta sain kivan yhteistyön Sisustusliike Dreamsilta. Nyt seinä on valmis, tai kylläpä tuohon vieläkin voi kiinnitellä tärkeitä kuvia tms. Vähän harmitti porailla uutta tapettia, mutta vakuutin miehelle tämän olevan pysyvä ratkaisu. (hah, se uskoi!) Tuohon ois kiva ehkä jotku pienet sarvetkin, mutta en uskalla edes ajatella mitä niissä roikkuisi lasten toimesta...Eilen illalla herkuttelin lasten kanssa miehen lähdettyä töihin ja telkkuun ladattiin Karvakamut leffa. Pilkoin tarjolle kurkkua, porkkanaa, paprikaa ja kukkakaalia. Ja kokeilinpa pilkkoa myös keitettyjä (kylmiä) uusia perunoita. Ne olivatkin lasten suosikkeja porkkanan kanssa ja dippiä olisi kyllä saanut olla paljon enemmän!
Tarjoilualusta tuli myös Dreamsista ja käteväksi on se todettu! Jos nyt ihan totta puhutaan, niin ekana näin tuon vadin sipseillä ja dipillä, mutta ei kuulkaa nämä kasviksetkaan ollut yhtään huono valinta. Lapsetkin tykkäs! Luulen, että tätä alustaa täytellään näillä leikatuilla kasviksilla aina viikonloppuisin. Helppoa ja terveellistä! Mutta ihan varmasti tässä tulee ne sipsitkin vielä joskus tarjolle. Tämä alusta on niin kivannäköinen, että sitä voi säilytelläkin ihan esillä.Riviera Maisonin kynttilöitä oon ihaillut jo pitkään. Yhtäkään en ole vielä malttanut ostaa ja tuskinpa haluan tätäkään poltaa... Aika ihanasti se sopii tuonne lyhtyyn, jonka ostin Anttilasta. Niin, ennen sitä konkurssia :) Mutta eikös olekin ihana?
<3 p="">


Täällä loma vetelee viimeisiään ja lupasin tänäkin iltana lapsille leffan. Nyt ladataan koneeseen Madagascar ja uusi lautanenkin on täytettynä samoilla herkuilla kuin eilenkin, lasten pyynnöstä!


Pysykää kuulolla, pieni arvonta on tulossa iloksenne:)

Mukavaa iltaa!!!

*Yhteistyössä Sisustusliike DREAMS*

5 kommenttia

 1. Mukava tuollainen yhteistyö <3 Kauniita sisustusjuttuja löytyykin kun kurkkasin nettikauppaan <3Voi miten kaunista kodissanne on ja niin ihana näkymä kollaasi seinään <3 Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 2. Kiva toi kollaasiseinä. Tarjoiluvati on käytännöllinen, saa monta lajia laitetuksi ikäänkuin eriosiin, hieno.

  VastaaPoista
 3. Voi että, mä tykkään tuosta tapetista<3
  Hei ja meillä ylläri kyllä jos lapsilta kysytään kumpia syödään leffan kans sipsiä vai kasviksia, niin vastaus on aina kasviksia?!?! Kenen nämä lapset oikein on??!!

  Tosi hieno tuo kollaasi seinä,sopii just mukavasti tuohon:)

  VastaaPoista
 4. Ihana kollaasiseinä ♡ Mulla on mennyt ihan ohi tuon seinän tapettikin -aivan ihana 👍

  VastaaPoista
 5. Ihana kollaasiseinä ♡ Mulla on mennyt ihan ohi tuo tapettikin -ihana ��

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)