Keittiöpyyhkeestä tyynynpäällinen


Heissan!

Täällä on menossa ensimmäinen kesälomaviikko ja oon ollut melko tehokas tämän alkuloman. Säistäkin huomaa, että meidän loma alkoi:) Mua ei sateet kyllä haittaa yhtään, mukavaa siivoilla (ja kotoilla ilman kelloa) tai vaan katsella leffoja hyvällä omatunnolla...
En oo mikään rannalla loikoilijatyyppi enää muutenkaan, eikä tuo epäterveellinen rusketuksen ihainnointikaan kuulu paheisiini. Otan värin mieluiten purkista kuin auringosta, jos on pakko saada rusketusta. Me ollaan suursiivottu ja iso vaatekaapistokin makkarissa menty läpi. Yläkerrassa ei varmaan koskaan ole ollut näin siistiä! Eilen pesin saunan, kodarin ja suihkun. Ihan mahtava fiilis!! Jäljellä on alakerran vessa ja vierashuone, joka me saadaan pian omaan käyttöön takaisin, kun miehen tytär pääsi toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja muuttaa syksyllä pois.
Jokunen aika sitten kotiutin Riviera Maisonin keittiöpyyhkeen ja nyt surauttelin siitä tyynynpäällisen. Ompelu ei kyllä kuulu ollenkaan lempipuuhiini ja oonkin siinä tosi huono, mutta kyllä nyt yks päällinen onnistuu. Nuo RM-koristetyynynpäälliset kun maksavat noin 50e/kpl, niin ei tosiaan kiinnosta niitä olla ostamassa usein. Tälle tuli hintaa 8e.

Samassa innostuksen puuskassa ompelin toisenkin päällisen tähtikankaasta, jota mulla oli valmiina kaapissa. Samasta kankaasta tein taustan tuohon keittiöliinaan. Lildlin pitkulainen vartalotyyny sai vihdoinkin paikan makkarista. Tästä tuli myös tosi mieluinen, eikä toi suoran ompeleen tekeminen ollut yhtään ylivoimaista mullekaan... 


Mukava sadepäivä täällä menossa, tein pienen kirpparikierroksen (en löytänyt mitään!) Mies on veljensä ja Sinin kanssa Keskisellä ja pikkujäbä lähti mökkeilemään kaverinsa perheen kanssa keski-suomeen. Hiljaista siis hetken täällä yhen murkun kanssa :)

Palaan pian Kotopirkkosten asuntomessuille sisustetun leikkimökkikuvien kanssa, siitä tuli niiiin kiva.

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)